Μετάβαση στο περιεχόμενο

"Τσεκούρι" 12,5% στις εγγυημένες τιμές των φωτοβολταϊκών


kpahtas

Recommended Posts

Θα ξανακοιτάξω αύριο. Δεν νομίζω να έχω πέσει τόσο έξω.,

 

edit: Βρήκα αυτό http://www.michaniko...__fromsearch__1

 

'Αρθρο 186 Ν.4011/ 22Αυγ2011

 

κοίτα το #15

Link to comment
Share on other sites

Είναι νόμος πως η τιμή της kWh κλειδώνει με την αίτηση. Δεν βλέπω πως η απόφαση θα αλλάξει τιμές σε ήδη κατατεθειμένα αιτήματα χωρίς να αλλάξουν τον νόμο αυτό. Και για να αλλάξει νόμος δεν αρκεί μία υπουργική απόφαση αλλά νέος νόμος/τροπολογία.

 

 

κλειδώνει με την αίτηση ή με την αποδοχή και υπογραφή της προσφοράς σύνδεσης?

Link to comment
Share on other sites

@tsilena

 

Σωστά κατάλαβες .Στην δική μου την περίπτωση μέσα στα έξοδα σύνδεσης συγκαταλεγόταν και η τοποθέτηση μετασχηματιστή μαζί με 2 , 3 κολόνες .Από την ΔΕΗ με ενημέρωναν τότε ότι έπρεπε να πάω να πληρώσω το συγκεκριμένο ποσό μέχρι τέλη του Οκτωβρίου για να προχωρήσει παρακάτω η διαδικασία .Αλλά επειδή το κεφάλαιο που θα έβαζα στο πάρκο θα προερχόταν από το εφάπαξ του πατέρα μου που είδη του χρωστούσε η ΔΕΗ εκείνη την εποχή και είχε κλείσει πάνω από ένα χρόνο που είχε βγει στην σύνταξη για αυτό και δεν προχωρούσα γρήγορα στην πληρωμή .Διότι δεν μπορεί η ΔΕΗ από την μια να σου βάζει προθεσμία ότι μέχρι τότε θα πρέπει να πάω να πληρώσω το ποσό και από την άλλη πάνω από ένα χρόνο να μην σου δίνει το κεφάλαιο για να προχωρήσεις το έργο .Για αυτό και αποφάσισα τότε να το σταματήσω , διότι τα χρήματα αυτά που ανερχόντουσαν τότε γύρω στις 17.000 ευρώ θα έπρεπε εγώ να τα δανειστώ από την τράπεζα και όταν ερχόταν το εφάπαξ να τα ξοφλούσα βλέποντας πόσα επιπλέον χρειάζομαι να πάρω από την τράπεζα προκειμένου να συμπληρωθεί όλο το ποσό του έργου .Από την άλλη η εταιρία που έκανε την μελέτη ζητούσε τα μισά χρήματα από την αρχή όπου και τα πληρώθηκε και τα άλλα μισά μετά την υπογραφή της σύμβασης που θα έκανα με την ΔΕΣΜΗΕ . Περίμεναν και αυτοί από την μεριά τους ώσπου να εξασφαλίσω εγώ στο τέλος την τιμή και με την υπογραφή της σύμβασης για να πάρουν και τα υπόλοιπα χρήματα .

Edited by Ferari
Link to comment
Share on other sites

Η τιμή για οικιακά με την υπογραφή της σύμβασης συμψηφισμού και ενεργοποίηση εντός 6 μηνών

η τιμή για τα πάρκα με την κατάθεση πλήρους φακέλου στον ΔΕΣΜΗΕ, άραμε με την καταβολή των όρων σύνδεσης και υπογραφής σύμβασης σύνδεσης και ενεργοποίηση εντός 18 ή 36 μηνών ανάλογα με την ισχύ του έργου.

 

Ασχετο αλλα΄για οικιακά υπάρχει μια Γκρι περιοχή μεταξύ 1 και 31/1 με αυτά τι γίνεται? 0,55, 0,525 ή η νεα ταρίφα.

Link to comment
Share on other sites

Έχω την αίσθηση πως η τιμή κλειδώνει με την υπογραφή της σύμβασης και όχι με την αίτηση. Οπότε κανονικότατα πέφτουν οι τιμές αν η ΔΕΗ λόγω φόρτου εργασίας δεν έχει εξετάσει εδώ και μήνες το αίτημά σου

 

ακριβώς έτσι είναι.

Link to comment
Share on other sites

Έχω την εντύπωση ότι η όποια καθυστέρηση δεν υφίσταται τόσο από την ΔΕΗ αλλά συγκεκριμένα από το ΔΕΣΜΗΕ .Νομίζω ότι από εκεί υφίσταται η λεγόμενη καθυστέρηση προκειμένου να ελέγξει όλα τα δικαιολογητικά του φακέλου πριν προχωρήσει στην επισύναψη της σύμβασης .Αν κάνω λάθος παρακαλώ να με διορθώσετε .

Link to comment
Share on other sites

ακριβώς έτσι είναι.

καταρχην καλημερα σε ολους ειμαι καινουριος στο forum και τον τελευταιο καιρο σας διαβαζω και εχω καταφερει με τις γνωσεις σας να μαθω πολλα που δεν ηξερα, συνχαριτηρια για την δουλεια σας, ειμαι ενας απο τους αγροτες που εβαλε το κρατος στο λουκι, θα θελα να μαθω αν γνωριζετε και σας ευχαριστω εκ των πρωτερων με τι τιμη κλειδωσα σαν αγροτης απο την στιγμη που κατεθεσα στο δεσμηε φακελο για 100 kw στις 27/2/2010, οταν υπεγραψα την συμβαση μου ειπαν στη δεη οτι κλειδωσα με 0,44 γιατι τα αγροτικα ειχαν παρει παραταση 1 μηνα στην αλαγη της κιλοβατωρας αλλα πουθενα δεν καταφερα να το διαβασω. και παλι ευχαριστω!
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.