Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μη εμπρόθεσμη καταβολή 1ης δόσης ή εφάπαξ πληρωμής


Recommended Posts

Όταν δεν έγινε η καταβολή του εφάπαξ υπόλοιπου προστίμου, ή της πρώτης δόσης τι γίνεται με το παράβολο; Χάνεται η υπάρχει συμψηφισμός σε νέα αίτηση που θα υποβληθεί; Αν κάποιος συνάδελφος έχει γνώση για κάτι σχετικό ας ποστάρει κάποια απάντηση...

Link to comment
Share on other sites

Κανονικά χάνεται...

 

Ωστόσο επείδη πριν από δύο ώρες μου έβγαλε πληρωμη παραβόλου στις 30/11/11 !!! επιβεβαιώνεται ότι μέχρι και σήμερα στο σύστημα δεν υπαρχει κανένας προγραμματισμός φραγής που να σχετίζεται με τις προθεσμίες.

 

Δηλαδή ας το πληρώσουν όταν μπορέσουν...

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν στο δικό μου σύστημα έχει μηδενιστεί το υπόλοιπο του συνολικού προστίμου. Άν προσπαθήσεις να κάνις επανυποβολή για να προχωρήσεις στην εντολή πληρωμής των δόσεων σου εμφανίζει το σύνολο του ποσού πάλι σαν υπόλοιπο. Σε περιπτώσεις έχει εκδοθεί εντολή πληρωμής για εφάπαξ αποπληρωμή δεν γίνεται δεκτή από την τράπεζα η κατάθεση των χρημάτων... Φταίει μονο το δικό μου σύστημα; Δεν νομίζω. Δεν θα ήταν πιο λογικό να γίνεταισυμψηφισμός του παραβόλου σε εκ νέου καταβολή;

Edited by gasvlaz
Link to comment
Share on other sites

Περίμενε για να καταλάβω...

 

Το πρόστιμο προέκυψε μικρότερο από το παράβολο, το παράβολο πληρώθηκε και αναρωτιέσαι τι κάνεις τώρα;

Αν έχεις κάνει κάποια αλλαγή και έχει αλλάξει το πρόστιμο με την επαναυποβολή σου υπολογίζει το νέο. Στο παραθυρο επιβεβαίωσης δεν αναγράφει υπόλοιπα, αναγράφει συνολικό ποσό.

Link to comment
Share on other sites

Παράβολο εκδόθηκε και πληρώθηκε κανονικά. Δεν έγινε αιτηση για να βγει εντολή πληρωμής για το υπόλοιπο του ποσού. Πέρασε η 31 Ιανουαρίου που ήταν η προθεσμία καταβολής ή της δόσης ή της εφάπαξ καταβολής. Προσπαθώντας να εκδώσω τώρα εντολή πληρωμής με βγάζει σε παράθυρο επανυποβολής ολόκληρης της διαδικσίας. Κοινώς το παράβολο χάνεται...

Link to comment
Share on other sites

Η πληρωμή του παραβόλου φαίνεται στο σύστημα;

Όταν πατάς επαναυποβολή δε σου βγαίνει παράθυρο επιβεβαίωσης με επιλογή του τρόπου πληρωμής του υπολοίπου;

 

Βγάλε μία φωτο, γράψε και τα ποσά που έχεις υπολογίσει (πόσο το παράβολο, πόσο το υπόλοιπο;) και ανέβασέ το.

 

[Φωτό βγάλε πατώντας το PrtScn κουμπί στο πληκ/γιό σου, άνοιξε τη Ζωγραφική από τα Βοηθήματα και κάνε edit>επικόλληση.]

Link to comment
Share on other sites

Δεν μπορώ να ανεβάσω με printscreen. Έχει συμβεί το εξής: Έχει μηδενιστεί το συνολικό υπόλοιπο του προστίμου, ενώ θα έπρεπε να αναγράφεται τι υπόλοιπο, δηλαδή η διαφορά του συνολικού προστίμου μείον το παράβολο.

Link to comment
Share on other sites

μην ξεχναμε το βασικο...οτι τωρα πουα υξηθηκαν οι δοσεις ολοι οι πελατες που δεν πανε εφαπαξ μουχουν πει μεχρι αν διορθωθει το συστημα μην ριξω στο επομενο σταδιο δηλωση !!

Link to comment
Share on other sites

Αν έχεις κάνει υποβοή μετά την 1/1/2012 δεν έχεις πρόβλημα. Μπορείς να πληρώσεις την 1η δόση μέχρι και 30/5/2012. Αν έχει πληρώσει παράβολο πριν τις 31/12/2011 υπάρχει θέμα. Έπρεπε να χει καταθέσει εφάπαξ ή την πρώτη δόση μέχρι 31/12012. Δεν ξέρω ρε παιδιά, είναι χαζό πάντως να χάνονται τα παράβολα έτσι..

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.