Μετάβαση στο περιεχόμενο

πότε θα αλλάξει το σύστημα σε 48 δόσεις?


Recommended Posts

Καλησπέρα συνάδελφοι, το ΥΠΕΚΑ ανακοίνωσε την αύξηση των δόσεων σε 48 αλλά στις 20/02 περάσαμε μία υπόθεση και το σύστημα αναγνώρισε μετά την πληρωμή του παραβόλου (2000 ευρώ), 34 δόσεις των 178 ευρώ, ενώ εμείς είχαμε ανακοινώσει στον ιδιοκτήτη ότι θα έχει 48 των 126, και τώρα έχουμε λιγάκι εκτεθεί. Ξέρετε τι γίνετε σε αυτές τις περιπτώσεις? Μπορεί ο ιδιοκτήτης να καταθέτει μόνος του δόσεις των 126 ευρώ?

Link to comment
Share on other sites

Οσοι κατέχουν λίγο από υπολογιστές μπορούν να μας πουν πόσες εργατοώρες θέλει για να αλλάξουν οι δόσεις στο σύστημα?

5 λέπτα?

15 λεπτά?

Να πούμε μισή ώρα με διάλειμα για τσιγάρο?

 

Ουρανοκτέβατο ήρθε το σύστημα στο ΤΕΕ? Ή αυτή ''η διάνοια'' που το σχεδίασε και το έφτιαξε τρελάθηκε, αυτοκτόνησε, μετανάστευσε, κλπ?

Ώρες-ώρες, να μην πω συνέχεια, ντρέπομαι για μας και το επιμελητήριο μας....Λές και δεν έχουμε αξιόλογους επιστήμονες συναδέλφους μηχανικούς ή και προγραμματιστές να κάνουν τα αυτονόητα....

Link to comment
Share on other sites

Μπορεί ο ιδιοκτήτης να καταθέτει μόνος του δόσεις των 126 ευρώ?

Όχι δεν μπορεί.

Όταν αλλάξει το σύστημα θα ξανακάνεις υποβολή της δήλωσης, θα συμψηφιστούν οι ήδη εξοφλημένες δόσεις και θα βγουν εκ νέου οι δόσεις.

Link to comment
Share on other sites

Ηλία δεν πρέπει να γίνεται έτσι, γιατί έχω περίπτωση με 28 δόσεις και έκανα διόρθωση στην Τιμή ζώνης (όταν μάθαμε τη σωστή) την ξαναυπέβαλλα αλλά οι δόσεις δεν άλλαξαν σε 36 που είχαν ενσωματωθεί τότε στο σύστημα αλλά παρέμειναν 28.Μάλλον θα θέλει να κουνήσει και κάποιος το χεράκι του από το ΤΕΕ μετά από αίτησή μας.

Link to comment
Share on other sites

Μπορεί Μανώλη.

Μένει να το δούμε.

Νομίζω ότι θα γίνεται κάτι αυτόματα γιατί τόσες περιπτώσεις θα υπάρξουν, δεν μπορεί να απασχολείται υπάλληλος μόνο γι΄ αυτό, δεν θα προλαβαίνει.

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδή το συμπέρασμα είναι ότι ο ιδιοκτήτης πρέπει να αρχίσει να πληρώνει τις 34 και όχι 36 δόσεις (34 παρακαλώ, και η πρώτη έπρεπε να πληρωθεί το Νοέμβριο) και να ελπίζει ότι το ΤΕΕ θα φιλοτιμηθεί σύντομα να επικαιροποιήσει το σύστημα?

Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ισως το ΤΕΕ να κάνει μαζικές αλλαγές στο σύστημα ρύθμισης αυθαιρέτων και με τις υπόλοιπες να γίνει και αυτή? Δηλαδή η ενημέρωση του λογισμικού που να επιτρέπει την αύξηση του αριθμού των δόσεων από 34 σε 48( ή μπορεί και σε 46). Είδωμεν το πότε 8α τους φωτίσει...... να το κάνουν......

Link to comment
Share on other sites

το θέμα είναι οτι μας κυνηγάνε οι ιδιοκτήτες και στο τέλος βρίσκεσαι εκτεθειμένος από τις καθυστερήσεις στις ενημερώσεις του συστήματος.

Link to comment
Share on other sites

Κι εγώ έχω έναν τέτοιο επίμονο πελάτη αλλά του το ξέκοψα, του είπα αν και όταν ενημερωθεί το σύστημα θα του στείλω τη νέα δήλωση... μέχρι τότε να μη το ξανασυζητήσουμε γιατί δεν μπορώ να κάνω τίποτα... Δεν τους καταλαβαίνω μερικές φορές αυτούς τους τύπους...

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Και τι θα γίνει συνάδελφοι με τις ημερομηνίες πληρωμής της πρώτης δοσης μετά την πληρωμή του παραβόλου. Ούτε και εγώ στέλνω αιτήσεις σε δόσεις αν δεν ενημερωθεί το σύστημα αλλά θα έχουμε πρόβλημα με το πότε θα πρέπει να πληρωθεί η πρώτη δόση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.