Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ασφάλιση Πολιτικού Μηχανικού Τ.Ε.


Tzanetos

Recommended Posts

Καλημέρα.Το καλοκαίρι τελειώνω τη σχολή μου ΤΕΙ ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ και η ασφάλειά μου (δημόσιο-μέσω γονέα) λήγει.Αν συνεχίσω να σπουδάζω θα ασφαλιστώ για άλλα δύο χρόνια, αλλά δε με ενθουσιάζει η ιδέα περισσότερων σπουδών για διάφορους λόγους.Θα ήθελα να μάθω λοιπόν που μπορώ να γραφτώ ως μηχανικός και να ασφαλιστώ και γενικότερα μια κατατόπιση επί του θέματος.Το τσμέδε ποτέ δε σηκώνει τηλέφωνο και απ'ότι διαβάζω εδώ, ούτε πρόκειται.Θα το εκτιμούσα αν με βοηθούσατε.Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

tzaneto καλημέρα. Όταν με το καλό τελειώσεις να πας να γραφτείς στην ΕΕΤΕΜ της περιοχής σου και αυτοί θα σε κατατοπίσουν για τα πάντα.

Δες και στο site:www.eetem.gr

Πάντως οι Μηχανικοί Τ.Ε. για διάφορους λόγους που δεν είναι του παρόντος ασφαλίζονται στον ΟΑΕΕ και όχι στο ΤΣΜΕΔΕ εκτός αν έχουν εργολαβικό πτυχίο (ΕΔΕ).

Link to comment
Share on other sites

Φίλε μου αν ανοίξεις γραφείο , θα ασφαλιστείς στον ΟΑΕΕ , όπου και μπορείς να ασφαλιστείς και σαν οικοδομικές κατασκευές . Η ΕΕΤΕΜ αργότερα ,

 

Αμα ασφαλιστείς , ανοιξε και βιβλία στην εφορία .

Link to comment
Share on other sites

Αν δεν έχεις έτοιμη δουλειά, εαν δεν σκοπεύεις να ανοίξεις γραφείο, εάν θα ψάξεις για δουλειά, μη κάνεις κανένα αστείο και γραφτείς στον ΟΑΕΕ!! Πρόσεξε καλά τι πας να κάνεις! "Είναι πολλά τα λεφτά Άρη"

Αν ψάχνεις για εργασία θα σε συμβούλευα, βρες πρώτα σταθερή δουλειά (κάτι σίγουρο τρόπων τινά) και μετά γράψου! Αλλιώς θα πληρώνεις άδικα... Στην ΕΕΤΕΜ να γραφτείς άμεσα, γιατί εγώ που πήγα έπειτα από 3 χρόνια λήψης του πτυχίου μου, είχαν την απαίτηση οι βούβαλοι, να τους πληρώσω συνδρομές 3ων χρόνων!!!! :-o

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.