Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αδεια περίφραξης Ν.4030/2011


Recommended Posts

Ευχαριστώ Manolis gon.

 

Μόνο μια διευκρύνηση.Η περίφραξη στίς άδειες είναι απο μπετόν. Δεν μπορώ εγώ να τις κάνω με συρματόπλεγμα?Δεν χρειάζεται να κάνω μπετόν σε αυτην την φάση αφου δεν θα γίνει οικοδομή. Αν βρείς τον χρόνο μου απαντάς.

 

Και πάλι ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 29
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Τι εννοείς είναι από μπετόν.Τι ύψους? Μπορείς να κάνεις μια εργοταξιακή περίφραξη από συρματόπλεγμα αν σου πει κανείς τίποτα μέχρι να πραγματοποιηθεί αυτή της αδείας.!

Link to comment
Share on other sites

Manolis gon

 

Απλά ενοούσα οτι κανονικάψ η περίφραξη των αδειών ειναι μπετον 1,00μ και ξύλινες τάβλες και δεν θέλω να κάνω τέτοια περιφραξη τώρα. Αλλα είσαι σαφής για το συρματόπλεγμα,αυτο θέλω να κάνω για την ώρα ..και σε ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή σου.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

συναδελφοι καλησπερα

θα ηθελα να ρωτησω τι χρειαζεται ωστε να βγει αδεια περιφραξης σε οικοπεδο εντος σχεδιου

χρειαζεται πρωτα εγκριση και επειτα βγαινει η αδεια??

ευχαριστω

Edited by eirhnh85
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Καλημέρα, συνάδελφοι, μου ζητήθηκε να κάνω μια προσφορά για μια άδεια περιφράξεως και μια άδεια για σκαλωσιες, σε αγροτεμάχιο εκτώς σχεδίου, μεσά στο οποίο υπάρχει κτήριο κτησμένο πριν το 1940, χωρίς άδεια, μηπως θα μπορούσατε να μου πείτε τη χρειάζομαι να ρποσκομήσω απο χαρτιά στην υπηρεσία δομήσεως?

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Πελατης θελει να περιφραξει αγροτεμαχιο εκτος σχεδιου. Για περιφραξη με συρματοπλεγμα απαιτειται οπωσδηποτε αδεια μικρης κλιμακας; Σε αλλο τοπικ του φορουμ αναφερεται οτι στα εκτος σχεδιου αγροτεμαχια η περιφραξη με συρματοπλεγμα δεν χρειαζεται αδεια, ισχυει αυτο;

Link to comment
Share on other sites

H περίφραξη με συρματόπλεγμα και πασσάλους χωρίς σενάζ σκυροδέματος στη βάση, σε γήπεδο εκτός σχεδίου, απαιτεί γνωστοποίηση εργασιών προ 48 ωρών σύμφωνα με  το άρθρο 4 παρ 3-ζ του ΝΟΚ. 

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

ΚΑΝΑ, σύμφωνα με το έντυπο της 48ωρης ενημερωσης, χρειάζονται κατα περίπτωση.Ισως το δασικό να είναι λίγο σημαντικο γιαυτούς.

Link to comment
Share on other sites

Από ότι βλέπω , τώρα που βρήκα το έντυπο της 48/ωρης και όπως λέει και ο Μανώλης χρειάζεται και Δασαρχείου και Αρχαιολογίας

 

Δεν θα ήταν πιο πρακτικό, αντί να περιμένει ο πελάτης 2.5 μήνες για την έκδοση χαρακτηρισμού από Δασαρχείο, να κοινοποιούνταν και στο Δασαρχείο και  στην Αρχαιολογία το ίδιο έντυπο της 48/ωρης μαζί με το τοπογραφικό σε ΕΓΣΑ (όπως εξάλλου  κοιν/ται σε Αστυνομία και Υ.ΔΟΜ)

και αν το Δασαρχείο  ή η Αρχαιολογία  το έκρινε ως «δασικό ή αναδασωτέο» ή ως αρχαιολογικό χώρο να κρίνονταν εντός 48 ωρών ή εντός 5/νθημέρου ή 10/ημέρου  (με αντίστοιχη τροπ/ση της 48/ωρης σε 5/ημερης ή 10/ημερης)

 

Τώρα φαίνεται ως 48/ωρη αλλά στην πράξη είναι τουλάχιστο 3 μηνών (έγγυος)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.