Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σε αναθεώρηση αδείας το 2007 καταστήματος με πατάρι καταργήθηκε το κλιμακοστάσιο που οδηγούσε από το ισόγειο στο πατάρι κ τοποθετήθηκε ανελκυστήρας. Υπάρχει κάποια διάταξη που επιτρέπει την πρόσβαση σε πατάρι-βοηθητικό χώρο μόνο με ασανσέρ χωρίς σκάλα;;

Δημοσιεύτηκε (edited)

Συμφωνώ myri. Χωρίς να ανατρέξουμε σε κανένα Νόμο και μόνο με την "κοινή λογική" η κατασκευή σκάλας επιβάλλεται για ομαλή διαφυγή σε έκτακτα συμβάντα, όπως φωτιά, σεισμός, διακοπή ρεύματος (δεν θα δούλευε ενδεχομένως ο ανελκυστήρας) κ.ο.κ.

Edited by Pavlos33
Δημοσιεύτηκε

Εμενα μου κάνει εντύπωση πως σε άδεια του 2007 δείχνει πατάρι αφού με τον ΓΟΚ 85 δεν υφίσταται η έννοια πατάρι, εκτος αν μετρούσε κανονικά στον Σ.Δ. και το ονομάζει (χαρακτηρίζει) διαφορετικά.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.