Earl Δημοσιεύτηκε June 19, 2012 at 07:48 μμ Δημοσιεύτηκε June 19, 2012 at 07:48 μμ Έτσι ακριβώς είναι δυστυχώς και το μέλλον δεν φαίνεται λαμπρότερο από το σήμερα, το πολύ χειρότερο σήμερα από το χθες.
PetroS_ Δημοσιεύτηκε June 19, 2012 at 11:08 μμ Δημοσιεύτηκε June 19, 2012 at 11:08 μμ Στα γρηγορα. Κατ' αρχην καλο θα ηταν να συμβουλευτεις καποιον μηχανικο απο κοντα. Τωρα, εχει αδεια σε ισχυ για το σπιτι για να μπορει να το περιφραξει? Αν δεν εχει, εχει βγει αδεια περιφραξης? Το υψομετρο της περιφραξης πρεπει να μην υπερβαινει το ενα μετρο στο συμπαγες τμημα ανω της υψηλοτερης σταθμης εδαφους εκατερωθεν των οικοπεδων. Αν υπερβαινουν τα 2.5μ θεωρειται τοιχος αντιστηριξης . Αν το υπερβαινει, θελει εγκριση επιτροπης αρχιτεκτονικου ελεγχου.
kostaskappa Δημοσιεύτηκε June 29, 2012 at 06:27 μμ Δημοσιεύτηκε June 29, 2012 at 06:27 μμ Γνωρίζει κανείς να μου απαντήσει στο εξής που μου κάνανε ως παρατήρηση σε Δ.Κ. στη πολεοδομία : η επίχωση του οικοπέδου μου (εντός σχεδίου) κοντά στα πλάγια όρια θα πρέπει να είναι υποχρεωτικά 1μ. , διότι αν είναι 1.50 μ. (που τόσο είναι η δική μου) δημιουργείται περίφραξη ύψους 1,50 συμπαγής που δεν επιτρέπεται ??? Εγω θεωρώ πως το 1 μ. περίφραξη μετράται απο την ψηλότερη από τις διαμορφομένες στάθμες εκατέρωθεν της περίφραξης .Δηλ. πως μπορώ να μπαζώσω 1,50μ. και από την τελική στάθμη και πάνω να σηκώσω και τοχείο 1μ...(Η αρχική στάθμη του οικοπέδου μου είναι ιδια με αυτή του γείτονα)
Manolis gon Δημοσιεύτηκε June 29, 2012 at 10:23 μμ Δημοσιεύτηκε June 29, 2012 at 10:23 μμ Απαντήθηκε στο άλλο θέμα που το ξαναέβαλες!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα