Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καθυστέρηση πληρωμής από Φ/Β


Recommended Posts

Είμαι κάτοχος οικιακής φωτοβολταικής εγκατάστασης και ενω θα έπρεπε να έχω πληρωθεί απο 11/06 εντούτις δεν πληρώθηκα. Σε ερώτηση που έκανα στο τοπικό υποκατάστημα της ΔΕΗ με διαβεβαίωσαν ότο λόγω τεχνικού προβλήματος η πίστωση των χρημάτων θα γίνονταν σήμερα 13/06 κάτι που όμως δεν έγινε. Ξέρει κανείς κάτι για αυτό?

Edited by chris_drak
Link to comment
Share on other sites

Βασικά μην αγχώνεσαι. Έχει παρατηρηθεί και στο παρελθόν σε γνωστό μου. Τώρα αν ταυτόχρονα με εσένα συνέβη και σε πάρα άλλους τότε είναι άξιο σχολιασμού το γεγονός.

Link to comment
Share on other sites

Πώς να μην αγχώνομαι, ξέρω και άλλους μαζί με μένα που δεν πληρώθηκαν. Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω με τα κεντρικά της ΔΕΗ, αν βέβαια σηκώσουν το τηλέφωνο.

Link to comment
Share on other sites

θα πρέπει να διαβάσετε οτι η ΔΕΗ δεν έχει ρευστό και οτι η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων δεν της πιστώνει εγγεκριμένα 420 εκ Ευρώ για επενδύσεις. Οτι οι τράπεζες δεν τις δίνουν δάνεια ενω οι ξένες τράπεζες επειδή έχει υποβαθμισμένη πιστοληπτική ικανότητα δεν την δανείζουν. Οτι ζητάνε προ-πληρωμή για πετρέλαιο, κλπ. Οτι έχει οφειλές 600 εκ Ευρω. Κάποια άρθρα εδώ

Edited by Ροδοπουλος
Link to comment
Share on other sites

Μην μπερδευουμε τον ΛΑΓΗΕ με την ΔΕΗ και νυν ΔΕΔΔΗΕ. Η Δεη πληρωνει τις οικιακες στεγες!! Οσους πελατες εχω και ειναι αρκετοι σε ολοι την Ελλαδα τους πληρωνει κανονικα, καθε τεσσερις μηνες. Οταν ερχεται ο εκκαθαριστικος μεσα σε ενα μηνα η Δεη σου πιστωνει τον Λογοριασμο! Ετσι δουλευει το συστημα και μην διασπειρουν φημες οτι δεν πληρωνουν και τρομοκρατουν τον κοσμο.

 

Τι θα γινει αυριο και μεθαυριο κανεις δεν ξερει. Αλλα επειδη ειμαστε μηχανικοι καλο ειναι να μιλαμε με δεδομενα και οχι εικασιες.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.