Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κοτέτσι σε εκτός σχεδίου


Recommended Posts

Γέλασα πολύ με τον Didonis & τον ΙAΣONA

Να είσαστε πάντα καλά...

 

Κι εσύ φίλε!!!

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Στα σχόλια του ΝΟΚ, έχουμε και κάποιες αλλαγές που αφορούν και την δόμηση για τα κοτέτσια. Θεωρώ ότι πρέπει να είμαστε καλά ενημερωμένοι γιατί η ζήτηση για οτιδήποτε πετάει θα αυξηθεί. :shock:

 

ΝΟΚ, άρθρ4, παρ. 4

Πέραν των περιπτώσεων α, β & γ της παρ. 4, αναφέρεται συμπληρωματικά ότι για την κατασκευή πρόχειρων καταλυμάτων ζώων του άρθρου 2 παρ. 1.α του ν. 4056/2012 (ΦΕΚ 52 Α’) δεν απαιτείται αδειοδότηση από τις Υπηρεσίες Δόμησης.

Για τις υπόλοιπες περιπτώσεις των κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων του άρθρου 2 του ανωτέρω νόμου τηρούνται όσα ειδικότερα αναφέρονται σε αυτό.

Η ενημέρωση του Αστυνομικού Τμήματος για τις εργασίες που προβλέπονται στην παράγραφο αυτή γίνεται από τον ιδιοκτήτη με υποβολή αίτησης – γνωστοποίησης η οποία συνοδεύεται από την σχετική εντολή της Υπηρεσίας Δόμησης και τη δήλωση ανάληψης επίβλεψης από αρμόδιο μηχανικό. Η ίδια διαδικασία γνωστοποίησης γίνεται και προς την Υπηρεσία Δόμησης, για διαπίστωση της εμπρόθεσμης υλοποίησης των εντολών της υπηρεσίας

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Τώρα είδα αυτό το θέμα το οποίο έχω κάπως ψάξει. αναφέρω το ιστορικό της έρευνας μου.

Πήγα στη Διεύθυνση Γεωργίας του νομού μου και εκεί μου είπαν πως δεν νοείται πρόχειρο κατάλυμα για πτηνά. Τους έδειξα το άρθρο 1 παρ.1 του ν.4056/12 (στον οποίο αναφέρεται το τεύχος του ΤΕΕ για το ΝΟΚ) "Στην έννοια της κτηνοτροφικής εγκατάστασης συμπεριλαμβάνεται η χοιροτροφική και η πτηνοτροφική εγκατάσταση."

μου είπαν τότε πως θέλω 4 στρέμματα για άδεια και τους απάντησα πως με 4 στρέμματα χτίζω κατοικία 2 οροφή 200.00 τ.μ + 40 τ.μ. Η/Χ και κάνουν τουρισμό τότε οι κότες μου. ρώτησα "πραγματικά το εννοείται αυτό εφόσον εσείς δίνεται παρέκκλιση για αγροτική αποθήκη 50.00 τ.μ. σε γήπεδα <4.000,00 τ.μ. τότε ο υπάλληλος μου είπε να του φέρω 22 έγγραφα για να μου κάνει τη χάρη να μου δώσει άδεια.

τότε διάβασα το τεύχος του ΤΕΕ για το ΝΟΚ και πήγα στο Γραφείο δόμησης με όλα τα έγγραφα που θεωρούσα ότι εζήταγε το τεύχος. εκεί βρήκα έναν προϊστάμενο ο οποίος είχε απορία τι εννοεί το τεύχος εντολή. μετά από ώρα μαζί του κατάληξα στο συμπέρασμα πως ήθελε να είμαι κτηνοτρόφος με γίδια το οποίο να του το βεβαιώσει η διεύθυνση γεωργίας για να μου δώσει την έγγραφη ενημέρωση που είχα πάει και εζήταγα αυτό το πράγμα. νευρίασα τόσο που άφησα μέχρι και το συμβόλαιο του γηπέδου μου εκεί και έφυγα. αύριο πάω σε σεμινάριο του ΝΟΚ και θα το ρωτήσω. αν μου απαντήσουν θα το γράψω.

Σήμερα σκεπτόμενος παρατήρησα ότι το κράτος τακτοποιεί πρόχειρες κατασκευές. αδεία για πρόχειρες κατασκευές δεν εκδίδει. δηλαδή έμμεσα σου λέει "κάντο αυθαίρετο και τακτοποίησέ το"

ευχαριστώ που διαβάσατε τον πόνο μου.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.