Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Όχι, μπαίνει όταν έχεις 10 χρόνια και είσαι 35 χρονών.

Είναι αναγκαίες και οι 2 συνθήκες.

35 θα είμαι το 2016. Όμως τότε θα έχω 11 χρόνια ασφαλισμένος. Άρα υποχρεωτική θα είναι η ειδική προσαύξηση από το 2016, σωστά???

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε

To ότι οι προ του 93, οι σημερινοί 50άρηδες μεγαλο-εργολάβοι και μεγαλο-μελετητές θα δίνουν 4600 το έτος ενώ εμείς μετά την πενταετία από 5000-8000 δεν το πήρατε χαμπάρι;

Δημοσιεύτηκε

Εγώ έχω πάθει μεγάλη πλάκα με την "ταχύτατη" αντίδραση του ΤΕΕ , των συλλόγων και των παρατάξεων . Πραγματικά δεν το πιστεύω !!!

Καλά δεν ντρέπονται λίγο ?? Εδώ γίνεται χαμός , χτυπήματα από παντού και δεν υπάρχει "ΜΙΑ" μα μία αντίδραση.

Εκτός αν πιστεύουν ότι είμαστε κοντά στο νοκ ουτ και δεν αξίζει καμιά προσπάθεια.

Τουλάχιστον μια λευκή πετσέτα κάτι , μια κίνηση (αν και μάλλον την έκανε ο πρόεδρας με την τεράστια ανακοίνωση που έκανε).

Δημοσιεύτηκε

Για εχω την εντυπωση οτι η προσαυξηση μπαινει μετα την πενταετια ή το 35ο ετος ηλικιας???

Αυτό ισχύει για το πότε μπαίνεις στην κλίμακα της ανω πενταετίας στις εισφορές, όχι για την ειδική προσαύξηση.....Μιλάω εκ πείρας.. :smile:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.