Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αλουμινόχαρτο πίσω απο το καλοριφερ?


Centaurus

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 30
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ευχαριστωωωωωω :grin:

 

ξερεις εσυ...

 

και τωρα που ηρθε μια προσφορα...."Θέρμανση στο Ακέραιο! €29,90 από €60 για Ένα Μαγνητικό Φύλλο Radiator Foil (Πέντε Μέτρων) που Τοποθετείται Πίσω από το Καλοριφέρ Και Αντανακλά Όλη τη Θερμότητα Πίσω στο Δωμάτιο.....http://www.groupon.gr/deals/special-deal/practicogr-radiator-foil/12448196?nlp=&CID=GR_CRM_1_0_0_308&a=1656

 

τι ειναι τουτο?????

Edited by gio
Link to comment
Share on other sites

δεν πειραζει καλη μ@#$ια τους δερνει !! ας πανε να δωσουν 29.99 Ε, :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ε ρε πατεντες που θα δουμε ακομα :shock: :shock: :shock: :shock: πφφφφφ να δω πραγματικα που θα σταματησουν οι χαζομαρες..

Το λενε κ στα αγγλικα radiator foil χαχαχαχαχαχαχα θα μας παρουν με τις πετρες!!!!

 

Παντως λεει δεν ενοχλει το ματι, το μυαλο ομως του δινει κ καταλαβαινει

 

γρηγορα ομως γτ απο οτι λεει η προσφορα ληγει .. :mrgreen: :mrgreen:

Edited by george_RES
Link to comment
Share on other sites

Ωραία...άλλος λέει ότι είναι ραδιο-αρβύλα, άλλος ότι με το καταλληλο υλικο βοηθάει τελικά...

άντε να βγάλουμε μετά εμείς, οι μή έχοντες την επιστημονική γνώση, άκρη! :smile: :roll:

Link to comment
Share on other sites

Αγορα Η/Υ 800Ε

Συνδρομη στο ιντερνετ 20Ε/μηνα

Αγορα radiator foil 30E

 

Αποκτηση επιστημονικης γνωσης : ΑΞΙΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ

 

αγορασε το και δε θα χασεις. Θα κερδισεις ειτε θερμανση ειτε γνωση να δεις ποιοι απο ειχαν δικιο....

Link to comment
Share on other sites

Το θέμα είναι ενδιαφέρον, αλλά η πλάκα μπορεί να γίνεται μόνο στην χαλαρή κουβέντα. Παρακαλώ αν έχετε να γράψετε τίποτα άλλο εντός θέματος. Εάν το θέμα έχει καλυφθεί μπορεί να κλειδωθεί.

  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Είναι λυπητερό, στην δύσκολη οικονομική κατάσταση που βρισκόμαστε (κάποιοι μονάχα, όπως φαίνεται) να προσπαθούμε να βρούμε έναν τρόπο να γλιτώσουμε λίγα χρήματα για να ζεστάνουμε το σπίτι μας, κάποια άτομα που πιθανώς να βρίσκονται σε μεγαλύτερη χρηματική άνεση απο εμας τους "φτωχούς" και δεν έχουν τον ίδιο πόνο με μας ή πιθανόν λόγω της ειδικής γνώσης τους, να θεωρούν πως τέτοια θέματα δεν αξίζει να ασχολούνται και πως δεν είναι παρά μια ωραία ευκαιρία για "καφέ στο πληκτρολόγιο"... :sad:

 

Θα παρακαλούσα τους διαχειριστές να μεταφέρουν τα άσχετα σχόλια απο αυτό το θέμα, μήπως και το σώσουμε τελικά και μάθουμε πέντε πράματα παραπάνω.

Edited by Centaurus
Link to comment
Share on other sites

Επειδη δεν σας αρεσε το αστειακι μου και επειδη δυστυχως δεν αντιληφθηκατε το νοημα θα σας το γραψω λιγο πιο αναλυτικα.

Ειναι αληθεια οτι οι καιροι ειναι δυσκολοι για ολους μας και η δαπανη θερμανσης εχει αυξηθει παρα πολυ, αφου ουσιαστικα αποτελει αλλον ενα φορο για "εμας τους φτωχους".

Ειναι επισης αληθεια δυστυχως οτι πολλοι επιτηδειοι πατανε πανω σε αυτη την αντικειμενικη συγκυρια και πουλανε ελπιδα και φυκια για μεταξωτες κορδελες. Δε θα μπω στη διαδικασια να σας αναλυσω την "πατεντα" που σας προβληματιζει, απλα θα σας πω να αντιμετωπιζετε με επιφυλαξη τους εμπορους που υποσχονται "θαυματα" εκ του τιποτα. ΔΕΝ υπαρχουν μαγικες λυσεις και κολπα. Αν υπηρχαν θα τα εφαρμοζαμε ολοι.

Η φραπελια δεν γιατρευει τον καρκινο. Αν τον θεραπευε δε θα χορηγουσαμε πανακριβα φαρμακα ουτε θα καναμε ακτινοβολίες, θα χτυπαγαμε στο shaker λιγες θρουμπες και θα ξεμπερδευαμε..

Καταλαβενετε που το παω.... Μην περιμενετε να ξοδεψετε 50 ευρω και να κάνετε οικονομία 2000 σε δυο μήνες

 

Η θερμανση ειναι μετρημενα κουκια.

Καυσιμο με δεδομένη θερμογονο δυναμη και δεδομενο κοστος προμηθειας σε δεδομένης αποδοσης και καταλληλότητας καυστήρα

Συστημα διανομής (με απωλειες)

Συστημα αποδοσης

Απώλειες λόγω κακής μονωσης του χώρου

 

Για να κανετε οικονομια πρεπει να βελτιωσετε ενα ή παραπάνω απο τα 4. Αυτο γινεται φυσικα με καποιο κοστος. Στην πλειοψηφια των περιπτωσεων το οφελος ειναι ανάλογο της επενδυσης επέμβασης και αποσβενεται σε ενα βαθος χρονου. Ζητηστε απο τον οποιο σας πουλαει συστηματα που "με 200Ε κοστος θα σας μειωσουν στο 50% την δαπανη θερμανσης" να σας δειξει με νουμερα (μελέτες) πως θα το καταφερει και ελάτε εδω να το συζητησουμε

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

ασφαλως θαυματα δεν γινονται...(συνήθως), απλα ήθελα μια διευκρύνηση σχετικά με όσα ανέφερε κάποιος φίλος πιο πάνω και το κατα πόσο θα μπορουσε να ισχύσει....ελπίζω να διατυπώνω καλά την ερώτηση:

 

εάν μπει ένα υλικό μπροστά απο τον τοίχο και πισω απο το καλοριφερ, το οποίο θα έχει μια στρώση μόνωσης απο την πλευρά που ακουμπάει τον τοίχο ωστέ να μονώνει την δια της επαγωγής θερμότητα και απο την μέσα, με υλικό το οποίο θα μπορούσε να ανακλάσει μεγαλύτερη θερμική ακτινοβολία απο τον τοίχο, δεν θα είχαμε κανένα κέρδος στην θερμότητα του δωματίου?

Link to comment
Share on other sites

ΟΧΙ. Δεν θα ειχατε. Το ειπαν και αλλοι συναδελφοι, αλλα δεν θελετε να το ακουσετε. Θελετε να πιστεψετε την πατεντα για αυτο και ακριβως σας προετρεψα (με ενδεχομενως ακομψο τροπο) να το δοκιμασετε.

Edited by cvlengnr
Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.