Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κατεστραμένο αρχείο txt


panos

Recommended Posts

Ακούστε το τραγικό που έπαθα σήμερα το βράδυ. Έχω κάνει αποτύπωση με σταθμό topcon. ήταν δύσκολη μετρηση επειδή ήμουν μέσα σε πόλη και σε περιοχή προσφυγικών σπιτιών οπότε καταλαβαίνεται πόσες στάσεις έπρεπε να κάνω για να κυκλώσω όλο το οικόπεδο με τα σπίτια μέσα.

 

Το πρόβλημα είναι το εξής. Μετέφερα το αρχείο txt απο το όργανο στον υπολογιστή μέσω του tecs. Ανοίγοντάς το με το πρόγραμμα pythagoras και πριν προλάβω να δουλέψω το πρόγραμμα έκλεισε απρόσμενα και μου κατέστρεψε το αρχείο txt. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

 

Και είχα προλάβει ο αθεόφοβος να το σβήσω και απο τη μνήμη του οργάνου μιας και το αρχείο το είχα ανοίξει κανονικά! Τι σκ.@@@ μπορώ να κάνω οεο? :evil: :evil: help!!!

Link to comment
Share on other sites

Αυτο θα ελεγα κ εγω να κανεις.

Κανε αναζητηση με ορο " *.txt " σε ολο το δισκο,να συμπεριληφουν στην αναζητηση και κρυφοι φακελοι/φακελοι συστηματος,κανε δεξι κλικ-προβολη-λεπτομερειες και ταξινομηση φθινουσα κατα ημερομηνια τροποποιησης. Αν εισαι τυχερος θα το βρεις πανω πανω.

 

Δεν χανεις τπτ να δοκιμασεις κ αυτα

http://www.snapfiles.com/reviews/PC_Inspector_File_Recovery/pcinspector.html

http://www.ondata-downloads.com/magic_demo.zip

Link to comment
Share on other sites

άμα βγάλεις άκρη Panos με τόσες συμβουλές πρέπει να τους κεράσεις. Κρύος ιδρώτος με έπιασε σκεπτόμενος του τι θα τραβήξεις αν δεν βγάλεις άκρη.....

Θυμήθηκα περίπτωση σε γραφείο που εργαζόμουν παλαιότερα όπου χάθηκε δουλειά ολόκληρου μήνα.,,,

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα,

πόσα τέτοια έχουμε πάθει...

Η γνώμη μου είναι πως το αρχείο, άθικτο ή μισοκατεστραμένο, υπάρχει κάπου στο δίσκο, όπως λένε κι οι άλλοι φίλοι.

Σε τέτοιες περιπτώσεις κάνεις αναζήτηση με μόνο κριτήριο την ημερομηνία δημιουργίας αρχείου, δηλαδή τη χτεσινή, γιατί δεν ξέρεις τη θέση ή το επέκταμα που ο Πυθαγόρας χρησιμοποιεί για τα προσωρινά αρχεία. Ισως είναι tmp ίσως κατι αλλο. Καλή τύχη και θυμίσου πως τη δεύτερη φορά που αποτυπώνεις το ίδιο θέμα κάνεις το μισό χρόνο :(

Link to comment
Share on other sites

Σας ευχαριστώ όλους. Θα δοκιμάσω μηπως το ανακτήσω πράγμα χλωμό. Με βλέπω στο πεδίο αλλά μόνο μου αυτή τη φορά..να ναι καλά το reflectorless. σκέφτηκα και πως να κάνω αποτύπωση χωρίς βοηθό. με 2 πρισματάκια και η κάθε στάση θα είναι διαφορετικό αρχείο με τα δύο αυτά σημεία αποτυπωμένα σε κάθε στάση ώστε να τα κολλήσω όλα στη συνέχεια..γαμώτο!

Link to comment
Share on other sites

Επίσης, όταν λες καταστράφηκε το αρχείο εννοείς οτι ανοίγει και είναι άδειο ή οτι δεν ανοίγει καθόλου ή οτι ανοίγει με χαλασμένη κωδικοποίηση;

 

Δες στο φάκελο εγκατάστασης του Πυθαγόρας αν υπάρχει ένα αρχείο με επέκταση .log (δεν υπάρχει σε όλα τα προγραμματα). Αν υπάρχει, δες μήπως γράφει την αιτία καταστροφής του αρχείου.

 

Δεν το ξέρω το πρόγραμμα Πυθαγόρας αλλά μπορείς να επικοινωνήσεις και με την εταιρία που το υποστηρίζει και να του στείλεις το κατεστραμμένο αρχείο;

 

Αν θες στείλε μου και το αρχείο σου.

Link to comment
Share on other sites

Αλλά και αυτό το πυθαγόρας ζημιάρικο το άτιμο.

 

Στην Αμερική πάντως, πλακώνονται στις μηνύσεις και πλουτίζουν σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις . ;)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.