Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πρόβλημα ηχομόνωσης


stathis13

Recommended Posts

Καλημέρα σας

ηχομόνωσης

αγορασα οικοδομής δευτερο οροφο και ο διπλα ειναι κλαμπακι ( δεξια ο κατω οροφος κ αρισταρα πανω κ κατω ) ο τοιχο ειναι διπλος τουβλο αλλα κοινος δηλαδη μεσοτοιχεια(10 μετρα απο καθε πλευρα) κ θελω να μειωσω την μουσικη για να το φτιαξω κ να μενω μεσα,δεν ξερω καποιον τροπο αλλα καποιος

μου ειπε να βαλω πετρομβαβακα 70 κιλα με γυψοσανιδα κ οδηγους οχι μεταλικους αλλα ξηληνους ωστε να μην με τα φερουν τον ηχο

τι λετε καποια , ποιο εμπειρη αποψη ?να με καθοδιγισετε? καποιους καλητερους τροπους? :confused:

Link to comment
Share on other sites

Από τον τρόπο που γράφεις φαίνεται ότι μάλλον μεταφράζεις από κάποιο φθηνό μεταφραστικό από άλλη γλώσσα. Το λέω γιατί είναι εξαιρετικά δυσνόητο το κείμενο.

Επίσης, μην αναρτάς διπλά θέματα. Αν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα με το θέμα σου και δεν δουλεύει το κουμπί "επεξεργασία" μπορείς να πατήσεις "αναφορά" και θα το δούμε και θα το διορθώσουμε...

 

 

Επί της ουσίας, ο πετροβάμβακας κάνει ηχομόνωση και επίσης, τα "κλαμπάκια" έχουν συγκεκριμένα όρια θορύβου και υποχρεούνται να έχουν λάβει μέτρα ηχομόνωσης. Κάνε μια αναζήτηση στον τοπικό Δήμο αν είναι στα όρια κλπ.

Κατά τα λοιπά για περαιτέρω πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιον μηχανικό ή αρχιτέκτονα της περιοχής σου για περισσότερες τεχνικές συμβουλές.

Edited by Γιάννης
Link to comment
Share on other sites

ειμαι σε νησι κ δεν υπαρχει αστυνομια κ δεν υπαρχει περιπτωσει να γινει τιποτα απο θεμα δημου κ ροταω εαν καποιοσ ξερει καποια λυσει να μου πει?

Link to comment
Share on other sites

Ο πετροβαμβακας κάνει δουλειά (ηχομόνωση) στους τοίχους αλλά αν ο θόρυβος έρχεται από κάτω δεν μπορείς να βάλεις πετροβαμβακα στο δάπεδο. Ακουμπώ το δάπεδο του διαμερίσματος όταν παίζει μουσική, αν αισθάνεσαι τη δόνηση έχεις πιο μεγάλο πρόβλημα. …Που θέλει ειδικό. Σε πιο νησί είσαι?

Link to comment
Share on other sites

Στάθη, ειλικρινά όπως γράφεις υπάρχει σημαντικό πρόβλημα να δοθεί από συναδέλφους η δέουσα προσοχή στην αγωνία σου, διότι προκαλείς πιθανά άθελα σου οφθαλμική ρύπανση πέραν της ηχητικής που έχεις εσύ εκεί στο σπίτι σου.

Κάνε μια προσπάθεια να τα γράφεις σε ένα word και βαλε κάποιον έλεγχο ορθογραφίας θα σου βγει σε καλό.

 

Στην ουσία του προβλήματος σου.

Την ευθύνη να καλύψει τον ήχο του έχει το κλαμπ και όχι εσύ.

Μάλιστα είναι τεχνικά πιο εφικτό να γίνει αυτό από εσωτερική δική του ηχομόνωση παρά να βρεις τρόπους να το κάνεις εσύ.

Ναι μπορείς (θεωρητικά) να κάνεις πλήρη ηχομόνωση στο σπίτι σου, αλλά πίστεψε με τα κοστολόγια θα είναι τεράστια.

 

Βρες ντε και καλά τρόπο να τον υποχρεώσεις να κάνει ο ίδιος κάτι.

Με αστυνομία, με τον παπά της ενορίας με ότι θες.

Βαλε και εσύ ένα στερεοφωνικό με μεγάλη ένταση στον κοινό σας τοίχο να παίζει τις ίδιες ώρες με ένταση. Φρόντισε η μουσική που θα βάζεις να είναι το αντίθετο είδος από αυτό που βάζει ο ίδιος.

Παράδειγμα βάζει σκυλέ, εσύ βάζε μεταλ, κλπ

Αν δεν μπορείς να έχεις ένα δυνατό στερεοφωνικό, αγόρασε ένα μεγάλο σφυρί, ακούμπησε στον τοίχο σας ένα μαδέρι ξύλο και άρχισε να βαράς τις ώρες που αυτός έχει πελάτες.

 

Ειλικρινά δεν το λέω για πλάκα αλλά αν πας να ρωτήσεις τιμές πόσο θα σου στοιχίσουν οι μονώσεις, δαπέδων, δοκών, πλάκες κλπ (για να έχεις ένα καλό αποτέλεσμα), θα προτιμήσεις να αλλάξεις νησί.

 

Υ.Γ.

1- Πιθανολογώ φυσικά ότι δεν είσαι μηχανικός οπότε διόρθωσε το προφίλ σου που δηλώνεις μηχανικός.

2- το 13 στο όνομα σου έχει σχέση με την ηλικία σου?

Edited by Didonis
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Καλά θα μας τρελάνεις? Αυτόματο έχεις στο PC σου και γράφει μόνο του?

 

Σου είχαμε σβήσει μερικά 5πλα ποσταρισματα με το ίδιο, αφήσαμε αυτό μπας και το ψάχνεις να μη συνεχίσεις το ίδιο βιολί, και γράφεις στο ίδιο τα ίδια?

Edited by Didonis
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.