Μετάβαση στο περιεχόμενο

Απόδειξη παλαιότητας αυθαιρέτου


Recommended Posts

με αεροφωτογραφια....χμ...

1) ειναι σχεδον 20 τ.μ περιπου (85-65) τμ τα επιπλεον πόσο κοστιζει μια αεροφωτογραφια? θα δειξει τελικα το ολο ακινητο με τα 20 επιπλεον? ποσο χρονο θα παρει να μου ερθει? και πως θα ξερω οτι πραγματι θα το δω στην αεροφωτογραφια.

2) ποσο κοστιζει να το δηλωσω οτι εγιναν το 20 επιπλεον μεταξυ '83 και 2004 ? με ΥΔ ιδιοκτητη? χωρις αλλο αποδεικτικο?

Μηπως με συμφερει καλυτερα?

3) αν το δηλωσω οτι εγινε τοτε...(πριν το 83).. ποιες οι επιπτωσεις?

 

σημειωση:

(Αναφέρει μέσα στο συμβολαιο (αποδ παλαιοτητας)ότι με το νόμο 1329/83 είχε γίνει και ΥΔ ιδιοκτήτη στην πολεοδομια τότε, που έλεγε ότι είναι 65 τμ το σπίτι)

Edited by gio
Link to comment
Share on other sites

Όποτε και να το δηλώσεις χρειάζεσαι αποδεικτικά παλαιότητας!!!!

Link to comment
Share on other sites

να ρωτήσω και κάτι συμπληρωματικό: σε δήλωση αυθαιρέτου είναι σε προσωρινή υπαγωγή, πληρώθηκε εφάπαξ το αρχικό πρόστιμο και μετά έγινε διόρθωση των τ.μ. με λίγο μικρότερη επιφάνεια, οπότε το τελικό πρόστιμο είναι μικρότερο. Μπορώ να ξεκινήσω διαδικασία επιτροφής χρημάτων από το ΤΕΕ? Πώς γίνεται?? Κάτι έχω διαβάσει, με ηλεκτρονική αίτηση σε ολοκληρωμένη υπαγωγή...

Link to comment
Share on other sites

Μπορείς! Ακόμα όμως δεν είναι έτοιμο το σύστημα! Περιμένουμε και γι' αυτό!

Προφανώς δεν υπάρχει ούτε ...."σάλιο" στο πράσινο ταμείο για να επιστρέψουν χρήματα! Όταν τα βρουν, τότε θα φτιάξει και το ΤΕΕ την εφαρμογή.

 

Πληροφορίες μπορείς να βρεις εδώ: http://www.prasinotameio.gr/index.php/el/anakoinoseis/nea-prasinou-tameiou/72-epistrofi-hmiypaithrioi-afthaireta

Link to comment
Share on other sites

εχω μια περιπτωση οπου το 2009 ενα τοπογραφικο στο δεν εμφανιζεται 30τ.μ αυθαιρετο βασει του οποιου εχει γινει συμβολαιο.το προστιμο λοιπον αν δηλωθει οτι κατασκευασθηκε το 2010 ανεβαινει θεαματικα.επιπλεον οι ιδιοκτητες μεταξυ τους ανταλλαξαν τμημα του ισογειου με τους ιδιοκτητες του οροφου οπου και εκεινοι κατασκευασαν αυθαιρετο ουσιαστικα σε τμημα του οικοπεδου που ανηκει στους ιδιοκτητες του ισογειου.Εγω δηλωνω το αυθαιρετο το 2010 δηλαδη για την αποδειξη της παλαιοτητας βασιζομαι στο συμβολαιο?Πως θα γινει ο διαχωρισμος των οικοπεδων των ιδιοκτητων ισογειου και οροφου εφ' οσον εκεινοι εκτισαν σε οικοπεδο αλλων βασει του συμβολαιου?

Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στους τίτλους των θεμάτων, όσο και στο κείμενο των δημοσιεύσεων. Χρησιμοποιείστε σας παρακαλώ την εντολή "Επεξεργασία" και διορθώστε.

Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής

Manolis gon

Edited by olga leontari
Link to comment
Share on other sites

Υπηρχε το αυθαιρετο αλλα δεν το περιγραφει στο συμβολαιο? Με το τοπογραφικο δεν το καταλαβα.η περιγραφει στο συμβολαιο συμφωνει με το τοπογραφικο?

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Το πρόβλημα ποιο είναι; Το τοπογραφικό του συμβολαίου και το συμβόλαιο που θα εμφανιστούν;

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.