als Δημοσιεύτηκε September 28, 2025 at 05:16 μμ Δημοσιεύτηκε September 28, 2025 at 05:16 μμ Dimitrios1991, στην παρ.1α του αρθ7 στον 4495/17 λεει οτι ¨: "για καθε οικοδομική εργασια ....επισκευη κλπ...¨ σε παραδοσιακούς οικισμούς. Επιπλέον στην παρ.1ιβ του ιδιου αρθ, λεει όμοια ¨...για κάθε οικοδομική εργασια...¨ Επίσης να σου θυμίσω και ενα έγγραφο του ΥΠΕΝ, της ΔΑΟΚΑ θεωρω οτι ειναι - δεν το εχω προχειρο - το οποιο ηταν προς τις ΥΔΟΜ και εγγραφε οτι η γνωμοδότηση/ληψη των προβλεπόμενων εγκρισεων τελος πάντων/ κ απο τα ΣΑ, ¨είναι προϋπόθεση για κάθε αδειοδοτική διαδικασια.... και για την εκτέλεση οικοδ.εργασιων για τις οποίες ΔΕΝ απαιτείται άδεια της ΥΔΟΜ¨ βλ αρθ 30 του 4495/17. Άρα συνδυαστικά, κατα την ταπεινη μου γνωμη, κανε τον κοπο και περασε το από το ΣΑ, τσεκαροντας προηγ οτι τα ¨υφισταμενα-ιδια χρωματα- κ λοιπα υλικα διαμόρφωσης των όψεων που θα επισκευάσεις¨ όπως λες ειναι με κάποιο τροπο εγκεκριμένα ειδάλλως θα ζητας νεα σημερινη ουσιαστικά έγκριση για αυτα τις καλησπέρες μου κ καλη δυναμη
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα