Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αρτιότητα εκτός σχεδίου...


Recommended Posts

Καλημέρα

 

Το αγροτεμάχιο είναι 2.000,00 τμ. Να ρωτήσω κάτι; Επειδή το αγροτεμάχιο είναι στην Εύβοια το Φ.Ε.Κ. αναφέρει ότι και στο πρωτεύον και στο δευτερεύον οδικό δίκτυο η απόσταση είναι 20 μ από τον άξονα. Αυτό το οποίο μου αναφέρεις ισχύει και στη συγκεκριμένη περίπτωση; Αναφέρεται κάπου;

 

Ευχαριστώ 

Link to comment
Share on other sites

Το ότι το αγροτεμάχιο είναι στην Εύβοια το αναφέρεις τώρα και όχι στο αρχικό σου μήνυμα. Οι αποστάσεις που έχω παραθέσει ισχύουν γενικώς . Στη περίπτωσή σου ισχύουν αυτά που λες. 

 
Έτσι όπως τα περιγράφεις οικοδομήσιμο τμήμα δεν προκύπτει, όμως πριν αναζητήσεις οικοδομησιμότητα η αρτιότητα είναι εξασφαλισμένη?
Ισχύουν οι γενικές διατάξεις περί εκτός σχεδίου δόμησης στην περιοχή? 
Μήπως έχουν καταργηθεί οι παρεκκλίσεις μέσω ΣΧΟΟΑΠ, ΓΠΣ, ΝΑΤΟΥΡΑ ,ΖΟΕ κλπ?
Έγγραφα για παρέκκλιση πλάγιων αποστάσεων υπάρχουν, όχι όμως για παρέκκλιση γραμμής δόμησης εξαιτίας μέτρων ασφαλείας υπεραστικής συγκοινωνίας.
Link to comment
Share on other sites

Έχω ελέγξει του τίτλους και ισχύει και η αρτιότητα και η οικοδομησιμότητα του αγροτεμαχίου. Απλά λόγω των αποστάσεων από τους άξονες των οδών δεν μπορεί να κατασκευαστεί οικοδομή. Σκέφτηκα μήπως υπάρχει κάτι και με βοηθήσει.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.