ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2013 Ελλαδιστάν!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sdim Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2013 http://www.6meres.gr/details.php?aid=48703 Μεταξύ των άλλων λέει και κάτι σοφό που ήδη γνωρίζουμε: . Για τη λήψη της παροχής (επίδομα ανεργίας) απαιτείται ο δικαιούχος να μην έχει οφειλές στο ασφαλιστικό ταμείο ή τουλάχιστον να έχει ρυθμίσει την οφειλή και να την εξυπηρετεί κανονικά (να διαθέτει δηλαδή ασφαλιστική ενημερότητα). Ομως, ο επαγγελματίας πρώτα κόβει την πληρωμή του ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ), μετά δεν πληρώνει την εφορία και τελευταίο κλείνει το μαγαζί. Κατά συνέπεια, δεν υπάρχει άνεργος ελεύθερος επαγγελματία που δεν χρωστά τον ΟΑΕΕ. Και, επιπλέον, εδώ δεν έχει να ζήσει και αιτείται επιδόματος, θα έχει διαθέσιμα να πληρώσει τον ΟΑΕΕ (όπου η μηνιαία εισφορά μάλιστα προσεγγίζει το ύψος του επιδόματος ανεργίας που διεκδικεί…); Link to comment Share on other sites More sharing options...
golis00 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2013 α μην έχει αναλάβει μισθωτή απασχόληση ή να μην αυτοαπασχολείται ή να μη λαμβάνει σύνταξη από οποιαδήποτε αιτία από φορέα κύριας ασφάλισης, τον ΟΓΑ, το ΝΑΤ ή το Δημόσιο ή φορέα κύριας ασφάλισης ξένης χώρας, για το χρονικό διάστημα που δικαιούται το βοήθημα. Ειδικά για τους ασφαλισμένους του Τομέα Σύνταξης Μηχανικών και Εργοληπτών Δημοσίων Έργων (ΤΣΜΕΔΕ) του ΕΤΑΑ απαιτείται η διακοπή της ασφάλισης στον ανωτέρω τομέα. Διακοπή ασφάλισης απο το ΤΣΜΕΔΕ δεν νομίζω ότι κάνει κάποιος τόσο εύκολα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dim Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2013 Ρε παιδιά τα χουμε πει. Μηχανικός στην Ελλάδα τα τελευταία 3 χρόνια σημαίνει ΠΡΩΗΝ ΚΛΕΦΤΗΣ δημοσίου και ιδιωτικού χρήματος. Πλήρωνες περαίωση (άρα ήσουνα κλέφτης), δεν έκοβες όλη την απόδειξη (άρα ήσουνα κλέφτης) κτλ κτλ οπότε θες και επίδομα ανεργίας σου λέει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Πάνος_Ηλεκτρολόγος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31 , 2013 Εγώ έχω μία απορία σχετικά με την "Cosa Nostra". Έτσι και στέλνουμε μαζικά επιστολές στους βουλευτές μηχανικούς όλων των κομμάτων ζητώντας τους να παρέμβουν επιτέλους δε θα κουνηθεί κανένας λέτε, έστω και για τα ψηφαλάκια; Δε ξέρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2013 Ούτε να το σκέφτεσαι...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
savas76 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2013 Δηλαδη μας βαλαν να πληρωνουμε οαεδ, αλλα βαλαν ορους που ειναι απιθανο να τους πληρει μηχανικος.......ειναι απιστευτοι....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2013 Και που είσαι ακόμα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2013 Εγώ έχω μία απορία σχετικά με την "Cosa Nostra". Έτσι και στέλνουμε μαζικά επιστολές στους βουλευτές μηχανικούς όλων των κομμάτων ζητώντας τους να παρέμβουν επιτέλους δε θα κουνηθεί κανένας λέτε, έστω και για τα ψηφαλάκια; Δε ξέρω... μπουχαχαχαχα......δεν θα προλαβαίνουν να χρησιμοποιούν τις επιστολές στην τουαλέτα.... :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2013 Αν είναι έτσι Ίκαρε, μήπως να γράφαμε τις επιστολές σε γυαλόχαρτο???? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα