Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ακύρωση καταχώρησης αμοιβής


Recommended Posts

Έκανα μια καταχώρηση αμοιβής στο σύστημα του ΤΕΕ, αλλά η όλη φάση ακυρώθηκε και δεν θα εισπράξω λεφτά. Πώς γίνεται να ακυρωθεί η καταχώρηση; Έχω εκδώσει και εντολή πληρωμής.

Link to comment
Share on other sites

Απλά αγνόησέ το. Δεν υπάρχει δυνατότητα στο σύστημα αμοιβών του ΤΕΕ να σβήσεις έργο.

Edited by akis73
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Στην περίπτωση που για ένα έργο υπάρχουν δύο εγγραφές, η μία υπάρχει πριν μπουν οι συμφωνηθήσες αμοιβές και έχει πληρωθεί μελέτη αρχιτεκτονικών ώστε να προχωρήσει η άδεια... κατοπιν με το νέο σύστημα έγινε νέα εγγραφή για το ίδιο έργο καΙ συμφωνηθήσα αμοιβή σχεδον όσο και η αμοιβη που έχει πληρωθει(διαφορά εκατό ευρώ). το προβλημα είναι ότι το φεμ έχει πληρωθεί βάσει της νέας εντολής με τη συμφωνηθήσα αμοιβή. ζητάω να ακυρωθεί η πρώτη αλλα μια μου λένε οτι γίνεται μια όχι. τι να κάνω για να μην έχω πρόβλημα???

Link to comment
Share on other sites

Τα παλία δεν ακυρώνονται/σβήνονται. Τα αγνοείς κα κινείσα με βάση τα καινούργια που έχεις φτιάξει.

 

Αν κατά την διάρκεια του ελέγχου αμοιβών στην πολεοδομία προκύψει πρόβλημα τους εξηγείς τι έχει γίνει. Άσε που μπορεί να μην ελέγξουν και καθόλου τις αμοιβές.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! αλλά είναι λίγο πιο περίπλοκο... αφού από την πρώτη εγγραφή έχουν πληρωθεί τα αρχιτεκτονικά. το φεμ όμως είναι πληρωμένο βάση της νέας εγγραφής με τη συμφωνηθείσα.... αν αλλάξω την εντολή στη νέα εγγραφή και να βάλω αμοιβές την διαφορά που προκύπτει από την πρώτη εγγραφή, αφού δεν ακυρώνεται, αλλά δεν ξέρω πόσο στέκει αυτό ενα έργο να έχει δυο εγγραφές και η μία να συμπληρώνει την άλλη (αυτή τη λύση μου προτειναν μέσα από το τεε σαν ιδέα χωρίς να αναλαμβάνουν ευθύνη...)

Link to comment
Share on other sites

Έτσι όπως τα περιγράφεις δεν υπάρχει πρόβλημα. Πήγαινε να περάσεις φορολογικά και αν υπάρξει πρόβλημα διορθώνεις το φεμ.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.