Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα,

είναι 100% βέβαιο ότι και οι ελ.επαγγελματίες υποβάλλουν δήλωση έως 30/6 όπως όλα τα φυσικά πρόσωπα;

"Η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος οικον. έτους 2013 όλων των υπόλοιπων υπόχρεων φυσικών προσώπων (ατομικών επιχειρήσεων, ελεύθερων επαγγελματιών, γεωργικών εισοδημάτων, μισθωτών κ.λ.π.), ορίζεται από 1/2/2013 έως 30/6/2013"

http://www.nexusmanagementconsultants.gr/2013/02/Oi-prothesmies-ypobolhs-tvn-forologikvn-dhlvsevn-2013-me-xronologikh-seira.html

Αλλού βλέπω 31/5 και το ίδιο μου είπε και ο λογιστής μου! Αυτή η ημερομηνία δεν είναι για Ο.Ε. κλπ;; Θεωρώ ότι ο λογιστής μου κάνει λάθος (και αν κάνει λάθος σε κάτι τόσο απλό, σκέψου στα σοβαρότερα... Μήπως να τον άλλαζα;... [ρητορική η ερώτηση, προφανής η απάντηση])

Παρακαλώ επιβεβαιώστε αν γνωρίζετε.

Χίλα ευχαριστώ...

• 8 months later...
Δημοσιεύτηκε

Παράταση στην υποβολή οριστικής δήλωσης εισοδημάτων από εμπορικές επιχειρήσεις

[19.02.2014]

Με την ΠΟΛ 1046/2014 (ΦΕΚ Β' 369/17-02-2014) στην οποία ορίζεται ο τύπος και το περιεχόμενο των οριστικών δηλώσεων ΦΜΥ (Ε7) καθώς και ο τύπος και το περιεχόμενο των οριστικών δηλώσεων  αμοιβών ελ. Επαγγελματιών και εισοδημάτων από Εμπορικές Επιχειρήσεις δίνεται παράταση και στην υποβολή αυτών.

Συγκεκριμένα ενώ ο σχεδιασμός της ΓΓΔΕ για την υποβολή και των τριών οριστικών δηλώσεων ήταν η 30η Απριλίου 2014, οι νέες προθεσμίες ορίζονται ως εξής:

Οριστική ΦΜΥ -->  έως την 30η Απριλίου 2014

Οριστική δηλώσεων από ελευθέρια επαγγέλματα --> έως 30η Απριλίου 2014

Οριστική εισοδημάτων από εμπορικές επιχειρήσεις --> έως την 30η Μαΐου 2014

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.