Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βαθμός Πτυχίου


teolas14142

Recommended Posts

Καλημέρα συνάδελφοι. Μόλις ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο τμήμα Μηχανολόγων μηχανικών στη Πάτρα και σιγά σιγά κάνω τα πρώτα μου βήματα στο χώρο της αναζήτησης είτε εργασίας είτε μεταπτυχιακού. Ο βαθμός πτυχίου μου είναι 6,99. Η απορία μου λοιπόν είναι αν παίζει ρόλο να είναι πάνω από 7 ο βαθμός όπως έχω ακούσει από πολλούς συναδέλφους. Είτε για δουλειά είτε για μεταπτυχιακό.

Edited by teolas14142
Link to comment
Share on other sites

Είθισται πολλοί εργοδότες να έχουν στο νου τους την κλίμακα "Άριστα 9 - 10, Λίαν Kαλώς 7 - 8,99, Καλώς 5 - 6,99" χωρίς όμως αυτό να είναι απαιτητό....

 

Όμως σίγουρα όταν πας για Μεταπτυχιακό Τίτλο παίζει πολύ μεγάλο ρόλο αν έχεις Άριστα ή Λίαν Καλώς στον τίτλο σου για την εισαγωγή σου!!

 

Για το Super Δημόσιο μας εννοείται πως ο βαθμός πτυχίου παίζει καταλυτικό ρόλο....

Edited by LEO
Link to comment
Share on other sites

Σε όλη μου την επαγγελματική πορεία (27 χρόνια εκτός δημοσίου), κανείς εργοδότης δεν ζήτησε ούτε καν φωτοτυπία του διπλώματος ή οποιουδήποτε πιστοποιητικού από ΕΜΠ.

Τους αρκεί ότι είσαι στο ΤΣΜΕΔΕ.

Link to comment
Share on other sites

Ό,τι πεις είσαι. Δεν πρόκειται να σου ζητήσει ποτέ κανένας το πτυχίο σου (πλην ελάχιστων εξαιρέσεων που απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Μόνο για μεταπτυχιακό παίζει ρόλο.

Κατά τ'αλλα συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία.

...Και μην βιαστείς να εγγραφείς στο ΤΕΕ!

Link to comment
Share on other sites

Σαν τους χαζους κοβαμε καμια φορα μαθημα που το περναγαμε με 5 ή 6, ή βαζαμε ρητρα πανω στο γραπτο..... ωραια και ανεμελα χρονια. Κανενα ρολο δεν παιζει τι βαθμο εχεις, πιστεψε με...  τι να το κανεις το 8 και το 9 οταν η αγορα εργασιας και οι συνθηκες γενικοτερα ειναι οπως ειναι? Τον εργοδοτη τον νοιαζει να κανεις τη δουλεια που πρεπει, ειτε 6 τελειωσες ειτε 8 αν του βγαζεις τη δουλεια δεν θα κατσει να ασχοληθει παραπανω

Link to comment
Share on other sites

Μπορεί να τύχει υποθετικά κάποιος που τελειώνει τη σχολή με 9+ να βρεθεί σε θέση κατώτερη κάποιου που μετά βίας έπαιρνε το 6;

(χωρίς να έχει κανείς μέσο)

Edited by civil_marios
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.