Largy Δημοσιεύτηκε September 20, 2013 at 12:53 μμ Δημοσιεύτηκε September 20, 2013 at 12:53 μμ επιλεγεις το σχεδιο κ πατας το κοκκινο Χ αριστερα
jja Δημοσιεύτηκε September 20, 2013 at 01:18 μμ Δημοσιεύτηκε September 20, 2013 at 01:18 μμ Για δοκίμασε και πες μου.
letom Δημοσιεύτηκε September 20, 2013 at 02:58 μμ Δημοσιεύτηκε September 20, 2013 at 02:58 μμ Αν είσαι σε οριστική υπαγωγή δεν γίνεται να διαγράψεις σχέδιο. Μπορείς όμως να ανεβάσεις στο ίδιο πεδίο το δεύτερο -σωστό- αρχείο και να το ονομάσεις "ορθή επανάληψη - αρχείο τάδε" για να είσαι εντάξει σε περίπτωση που τα ελέγξουν. 5
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε September 20, 2013 at 03:10 μμ Δημοσιεύτηκε September 20, 2013 at 03:10 μμ Ορθότατη απάντηση!
Gpsakias Δημοσιεύτηκε September 20, 2013 at 03:13 μμ Δημοσιεύτηκε September 20, 2013 at 03:13 μμ Συνάδελφοι, ερώτηση!!! Με τις Ολοκληρωμένες υπαγωγές των δηλώσεων για βεβαιώσεις αδόμητου τί γίνεται; Πρέπει και αυτές να μεταφερθούν στο νέο νόμο; Τι συμπεραίνετε από τα ...συμφραζόμενα;
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε September 20, 2013 at 03:36 μμ Δημοσιεύτηκε September 20, 2013 at 03:36 μμ Ό,τι βγήκε βγήκε!!!!!
omorfh Δημοσιεύτηκε September 20, 2013 at 05:28 μμ Δημοσιεύτηκε September 20, 2013 at 05:28 μμ Συνάδελφοι καλησπέρα. Διαβάζω τα σχόλια εδώ και έχω να σας πω ότι έχω μια δήλωση σε ολοκληρωμένη υπαγωγή χωρίς όμως να έχω ανεβάσει κανένα δικαιολογητικό.Πήρα λοιπόν τηλέφωνο στο ΤΕΕ Ανατολικής Κρήτης και ρώτησα μέχρι πότε μπορώ να ανεβάσω τα δικαιολογητικά και πότε θα ανοίξει το σύστημα του ΤΕΕ ώστε να μπορώ να μεταφέρω την δήλωση στον νέο νόμο. Όσο αφορά την πρώτη ερώτηση η απάντηση ήταν ότι αυτό το έχει λύσει ο νόμος και δεν ισχύει η προθεσμία για τις 30/9(άρα ισχύει η παράταση για 18 μήνες). Όσο για το δεύτερο ερώτημα η απάντηση ήταν ότι δεν γνωρίζουν ότι πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο και ότι οι ολοκληρωμένες υπαγωγές δεν χρειάζεται να περαστούν ξανά στον νέο νόμο.Οι απαντήσεις αυτές έρχονται σε πλήρη αντίθεση με αυτά που διαβάζω εδώ στις τελευταίες απαντήσεις.Δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα.Σηκώνω τα χέρια ψηλά!!!!!!!!!!!!!
m_chalm Δημοσιεύτηκε September 20, 2013 at 05:48 μμ Δημοσιεύτηκε September 20, 2013 at 05:48 μμ Συνάδελφοι καλησπέρα. Διαβάζω τα σχόλια εδώ και έχω να σας πω ότι έχω μια δήλωση σε ολοκληρωμένη υπαγωγή χωρίς όμως να έχω ανεβάσει κανένα δικαιολογητικό.Πήρα λοιπόν τηλέφωνο στο ΤΕΕ Ανατολικής Κρήτης και ρώτησα μέχρι πότε μπορώ να ανεβάσω τα δικαιολογητικά και πότε θα ανοίξει το σύστημα του ΤΕΕ ώστε να μπορώ να μεταφέρω την δήλωση στον νέο νόμο. Όσο αφορά την πρώτη ερώτηση η απάντηση ήταν ότι αυτό το έχει λύσει ο νόμος και δεν ισχύει η προθεσμία για τις 30/9(άρα ισχύει η παράταση για 18 μήνες). Όσο για το δεύτερο ερώτημα η απάντηση ήταν ότι δεν γνωρίζουν ότι πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο και ότι οι ολοκληρωμένες υπαγωγές δεν χρειάζεται να περαστούν ξανά στον νέο νόμο.Οι απαντήσεις αυτές έρχονται σε πλήρη αντίθεση με αυτά που διαβάζω εδώ στις τελευταίες απαντήσεις.Δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα.Σηκώνω τα χέρια ψηλά!!!!!!!!!!!!!
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε September 21, 2013 at 05:14 πμ Δημοσιεύτηκε September 21, 2013 at 05:14 πμ ......οι ολοκληρωμένες υπαγωγές δεν χρειάζεται να περαστούν ξανά στον νέο νόμο..... Πολύ καλά σου είπαν.
jja Δημοσιεύτηκε September 21, 2013 at 06:46 πμ Δημοσιεύτηκε September 21, 2013 at 06:46 πμ Αν είσαι σε οριστική υπαγωγή δεν γίνεται να διαγράψεις σχέδιο. Μπορείς όμως να ανεβάσεις στο ίδιο πεδίο το δεύτερο -σωστό- αρχείο και να το ονομάσεις "ορθή επανάληψη - αρχείο τάδε" για να είσαι εντάξει σε περίπτωση που τα ελέγξουν. Πολύ καλό. Ευχαριστώ.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα