Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

anavatis αυτή της στιγμή το νομοσχέδιο είνια στη Βουλή http://www.hellenicparliament.gr/Nomothetiko-Ergo/Epexergasia-stis-Epitropes?law_id=424b3333-9056-4684-974f-a4bc01563d2f . Αναμένεται να ψηφιστεί την ερχόμενη εβδομάδα. Αιτήσεις αργότερα, ούτως ή άλλως η προθεσμία πληρωμής του Α' 2015 είναι ως τις 31/7.

• Απαντήσεις 3,5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε

... πάντως επειδή προσωπικά έχω καταλάβει ότι το ΤΣΜΕΔΕ είναι απρόβλεπτο ... βασικά περιμένω να δημιουργήσει πολλά "κολλήματα-δυσκινησίες" στην εφαρμογή πχ της επιλογής κατώτερων κατηγοριών ... 

Δημοσιεύτηκε

Γιαυτό και πρέπει να πάμε όλοι μαζί σε κάθε ΤΣΜΕΔΕ και να "λυθεί" το πρόβλημα κατανόησης. Σ' όλο το κόσμο 3 μείον 2 κάνει 1, άρα από τη τρίτη κατηγορία που είμαστε θα πρέπει να πάμε στην πρώτη!!!

• Upvote 1
  • 4 weeks later...
Δημοσιεύτηκε

Μόλις τώρα κατέβασα το ειδοποιητήριο Α'2015. Είμαι ασφαλισμένος προ του '93 και οι εισφορές παραμένουν στις 2.075 ευρώ. Μπάχαλο...

Δημοσιεύτηκε

εμενα μου εβγαλε 3 κουρτινες διαλεξα την πρωτη και μου βγηκε ο ζονγκ...και δεν θα πληρωσω τιποτα . ειναι προσφορα της πρωτης φορας αριστερας και του τσακαlotto...

Δημοσιεύτηκε

εμενα μου εβγαλε 3 κουρτινες διαλεξα την πρωτη και μου βγηκε ο ζονγκ...και δεν θα πληρωσω τιποτα . ειναι προσφορα της πρωτης φορας αριστερας και του τσακαlotto...

μην ξεχνάς τον Χαϊκάλη...

Δημοσιεύτηκε

Εμένα μου βγάζει "Δεν έχει εκδοθεί ειδοποιητήριο για το A2015. "

Τι να σου πω... Το ξαναδοκίμασα μόλις τώρα και το κατέβασα πάλι κανονικά. Είσαι παλαιός ή νέος ασφαλισμένος;

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.