Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

... τωρα δεν είμαι σε θεση να σου πω. Βρίσκομαι ακομα σε φαση εκστασης ... η προσδοκια μου πλεον ειναι ποτε θα το ξεπερασω ...

• Upvote 1
  • Απαντήσεις 3,5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε

Προγραμματισμός και Επαγγελματισμός σε όλο του το μεγαλείο..

Περί προγραμματισμού:

- Από όλες τις ημερομηνίες που υπήρχαν διαθέσιμες για την αναβάθμιση του συστήματος (άσχετο αν είναι ή όχι αναγκαία - δεν το γνωρίζω)

νομίζω βρήκαν την καταλληλότερη περίοδο για την μεγιστοποίηση του προβλήματος και της αναστάτωσης που θα προκαλέσει -

Λίγο μετά την ανακοίνωση των "πολυαναμενόμενων" και λανθασμένων ειδοποιητηρίων και λίγο πριν την τυπική "λήξη" της διορίας..

Περί επαγγελματισμού:

- Κατά την αντικατάσταση ενός συστήματος πιστεύω το ελέγχουμε πρώτα ή έστω μετά..

• Upvote 1
Δημοσιεύτηκε

Έβγαλε τα ρούχα του ο Μανωλιός & τα έβαλε αλλιώς!

Τα ίδια με τα ίδια λάθη!!!

Δημοσιεύτηκε (edited)

Και εγω, μπαινω και βλέπω ακριβως τις ίδιες χρεώσεις και εισφορες με αυτο που τυπωσα πριν 2 εβδομάδες. Η μόνη αλλαγή που έκαναν :smile:  , ειναι πως δεν μπορεις να το τυπωσεις γιατι μπερδευεται η σελιδα html με το pdf

Edited by coulis
  • Upvote 1
Δημοσιεύτηκε

Καλα Χριστούγεννα θα πληρωθεί αυτο το εχετε καταλάβει έτσι , με τις βλακείες τους; Οι άνθρωποι ειναι σε παράκρουση, απολύτως λογικός ο πανικός τους..

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Upvote 1
Δημοσιεύτηκε

Καλα Χριστούγεννα θα πληρωθεί αυτο το εχετε καταλάβει έτσι , με τις βλακείες τους; Οι άνθρωποι ειναι σε παράκρουση, απολύτως λογικός ο πανικός τους..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Το έχω γράψει ήδη σήμερα. Η 3μηνη παράταση είναι δεδομένη εκ της διευθύνσεως του ΤΣΜΕΔΕ. Κι όμως, ακόμα και τώρα δεν την ανακοινώνουν μπας και τσιμπήσουν τίποτα από κανά κορόιδο...

• Upvote 2
Δημοσιεύτηκε

... τωρα δεν είμαι σε θεση να σου πω. Βρίσκομαι ακομα σε φαση εκστασης ... η προσδοκια μου πλεον ειναι ποτε θα το ξεπερασω ...

Χαράμι πήγε η έκσταση! Το γύρισαν στην παλιά, καλή και δοκιμασμένη μάσκα-φόρμα εισαγωγής και τα εμφανίζει σαν αρχεία pdf. Αλλά η λυπητερή δεν άλλαξε :evil:.

Δημοσιεύτηκε (edited)

Ναι αλλά μπαίνεις μόνο με το απευθείας Link.

Κατά τ' άλλα το site τώρα είναι στα καλύτερά του.... πλήρως λειτουργικό!

post-2272-0-52645500-1466001483_thumb.jpg

Edited by georgegaleos
  • Upvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.