Μετάβαση στο περιεχόμενο

εξαφανίστηκε το σχέδιο σε autocad 2010 μετά απο σφάλμα


tzitzikas

Recommended Posts

Καλημέρα. Σήμερα έκανα ένα σχέδιο σε autocad 2010. Ανα διαστήματα πατάω πάντα save για να μην έχω πρόβλημα. Ενώ είχα τελειώσει τα σχέδια και είχα πατήσει save πολλες φορές, μετά όταν ανοίγω το σχέδιο δεν μου εμφανίζει τίποτα. Είναι σχεδόν κενό. Παρα μου εμφανίζει μόνο μια γραμμή και ένα σημάδι, στην θέση που τα είχα τοποθετήσει, ενώ όλο το υπόλοιπο σχέδιο δεν εμφανίζεται.

Ομως στο εικονίδιο του αρχείου dwg εμφανίζεται η προεπισκόπηση του σχεδίου μου. Επίσης τα kb του αρχείου είναι αρκετά μεγαλύτερα απο ένα άδειο αρχείο χωρίς σχεδόν τίποτα. Σας το φορτώνω και εδω το σχέδιο σε rar μέσα μήπως μπορεί κάποιος να βγάλει άκρη. Ευχαριστώ πολύ!!

 

υ.γ το εσωσα και σε autocad 2000 αλλα και σε αλλο computer που το άνοιξα τίποτα.

 

ΟΨΕΙΣ.rar

Link to comment
Share on other sites

Μάλλον δεν το έχεις εξ αρχής το αρχείο που ανέβασες σε autocad2000.dwg , Εγώ το ανοίγω με το 2005 και γράφει "Drawing File is not valid".Το ίδιο και στο Recover. Αλλά για να το άνοιξαν οι συνάδερφοι κανονικά ίσως φταίει το πρόγραμμα.

Edited by fotis91
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα. Αν βλέπετε ως σχέδιο αυτο που εχω στην εικόνα δεν ειναι αυτό το σχέδιο. Αυτό είναι ένα ελάχιστο τμήμα του σχεδίου (σχεδόν τίποτα). Στο κανονικό σχέδιο υπάρχουν 2 μεγάλα σχέδια, ένα κατακόρυφο και μιά κατοψη. Αν κάποιος μπορεί να το δεί όλο ας το φορτώσει εδώ και σε autocad2000 αν είναι δυνατό. Θα ήμουν ευγνώμων γιατι θα πρέπει να το ξανακάνω απο την αρχή. Ευχαριστώ.

 

υ.γ σε 3 pc τοιδιο πράγμα βλέπω όπως στην εικόνα...

post-3546-0-01232000-1382631053.jpg

Edited by tzitzikas
Link to comment
Share on other sites

Καταρχήν σώστο σε 2000 autocad για να μπορεω να το ανοιξω απο εδω. Καντο ενα αρχειο rar και μετά πήγαινε στην σελιδα κάτω δίπλα απο το απάντηση και πάτα χρήση πλήρους επεξεργαστή κειμένου. Μετά στην σελίδα πας στο κουμπί αναζήτηση και αφου βρεις το rar πάτα επισύναψη αρχείου και μετά απο λίγο το κουμπί απάντηση. Ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εμένα δεν ανοίγει....

Σε 3 Pc που έχω δοκιμάσει αυτό που δείχνω στην εικόνα φαίνεται.!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.