Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

αααα και δεν υπαρχει περιπτωση να ρωτησω τον μηχανικο που το εκανε γιατι μονο μηχανικος δεν ηταν.να φανταστειτε οτι τα πανελ τα εβαλε ο αδερφος μου με εναν φιλο του συδερα. ο τυπος ηταν τελειος ασχετος και δεν τον εμπιστευομαι ξανα. μου ζητουσανε ενα σορο λεφτα για ενα δωματιακι με μια τουαλετιτσα και ηταν ο μονος που ηρθε να το κανει με τα μισα απο οσα ζητουσαν και το μετανιωσα.καλητερα να εμενα σε μια παραγκα παρα αυτο εδω το χαλι.ειμαστε νησι και βρεχει συχνα εδω το χειμωνα οποτε οταν βρεχει δεν μπορω να κοιμηθω με τιποτα.

 

Συγνώμη εσύ μπαίνεις σε ένα φόρουμ μηχανικών και μετά μας αναφέρεις οτι ο μηχανικός που σου πρότεινε μια προσφορά ήτανε άσχετος με την αιτιολογία "επειδή ζήτησε πολλά λεφτά" και τώρα περιμένεις να μην σε κατακρίνουμε; Αφού δεν έγινε μελέτη για το δωματιάκι και βάλατε σιδερά πλακατζή και δεν ξέρω και γώ τι άλλο που έκαναν του κεφαλιού τους μόνο και μόνο για να μην σας κοστίσει λεφτά καλά να πάθετε. Όπως προαναφέρθηκε, οτι πληρώνεις παίρνεις.

 

 

αυτα εχουμε αυτα δινουμε.εχουμε μαθει να ζουμε με κατσαριδες και ποντικια.(15 χρονια τουλαχιστον ετσι ζουσαμε) εδω ειναι χωριο και ετσι ζουμε..τωρα αν σας πειραξε που ζητησα μια γνωμη ας μην απαντουσατε καν αν θελατε να με κραξετε.ευχαριστω πολυ να στε καλα.και καλητερα να μην μου απαντησετε νομιζω τα ειπαμε ολα.

 

Μακάρι να ξερες πόσοι συνάδελφοι εδώ μέσα που μένουν επαρχία έχουν προβλήματα από διαφόρους πελάτες σαν και εσένα που γκρινιάζουν για τις τιμές δεν μπορούν να εκτιμήσουν τον επαγγελματισμό τους και τρώνε και κράξιμο, μετά φέρνουν εντελώς ανειδίκευτα άτομα και αλμπάνηδες για να τους κάνουν τις δουλειές με χαμηλή τιμή και πάλι γκρινιάζουν επειδή προκύπτουν προβλήματα.

Μην διαμαρτύρεσαι για το κράξιμο και συγνώμη αλλά θα το υποστείς είτε σου αρέσει είτε όχι. Τα "εδώ είναι χωριό και εδώ πεινάμε" πές τα στους συγχωριανούς σου αγαπητή όχι εδώ. Επίσης και εγώ μένω με ποντίκια και κατσαρίδες 26 χρόνια σε ένα διατηρητέο 120 ετών στην Αθήνα. Δεν έχετε λεφτά? Δεν φτιάχνετε σπίτι, πολύ απλά. Εσείς προτιμήσατε να δώσετε όσο το δυνατόν λιγότερα με την μεσολάβηση μη ειδικών με αποτέλεσμα την χείριστη ποιότητα αποτελέσματος. Μην γκρινιάζετε λοιπόν.

 

Ως φθηνότερη λύση βάλτε αφρολέξ από πάνω όπως είπατε, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι φθηνότερο χωρίς να γίνουν επεμβάσεις για αντικατάσταση διαφόρων λανθασμένων υλικών που μπήκανε.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...
  • Απαντήσεις 23
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλησπερα οταν ενα δωματιο ειναι αυθερετο δν μπορεις να χτισεις ταρατσα.ασε που κοστιζει ενα σορο λεφτα. δεν ειναι μονο τα βελανιδια αλλα και η βροχη.αν βαζαμε μαλακο αφρολεξ απο πανω μηπως εσωνε την κατασταση?

Μη βάλεις αφρολέξ πάνω στα πάνελ, επειδή παρακρατούν το νερό και τα πάνελ θα σαπίσουν. Και υπάρχει και θέμα βάρους, αφού η στέγη θα είναι γεμάτη νερό. Μια καλή λύση είναι να περάσεις τα πάνελ με ασφαλτικό βερνίκι για να μη σαπίσουν στο μέλλον, και να κολλήσεις απάνω φύλα φελλού. 

Link to comment
Share on other sites

εκείνον το αρχιτέκτονα (λέμε τώρα) με την εκπομπή πως τον λένε?

Link to comment
Share on other sites

Τα πράγματα είναι απλά όπως είπαν οι περισσότεροι. Καλώς η κακώς ότι πληρώνεις παίρνεις έτσι είναι η ζωή. Όποτε είτε πας σε κάποιο τεχνικό γραφείο της περιοχής σου κάθεστε και βρίσκετε από κοινού κάποια λύση στα οικονομικά σου και προχωράς είτε βρες παντεντες στο YouTube πάρε και 2-3 συγχωριανούς να μαστορεψουν. Κάτι άλλο δεν υπάρχει...

ΥΓ ο Λούλης τα παράτησε δεν τράβαγε.. Μια άλλη λύση είναι συμμετοχή στο επόμενο survivor

 

 

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Τα παράτησε ? Στην τηλεοράση ίσως. Εγώ γιατί νομίζω ότι πάει μια χαρά επαγγελματικά σαν διακοσμητής ?

Ναι από τηλεόραση τα παράτησε η μάλλον έκοψε το κανάλι το μπατζετ. Επαγγελματικά πάει σούπερ

 

 

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

mata1986, on 02 Dec 2013 - 19:16, said:snapback.png

καλησπερα οταν ενα δωματιο ειναι αυθερετο δν μπορεις να χτισεις ταρατσα.ασε που κοστιζει ενα σορο λεφτα. δεν ειναι μονο τα βελανιδια αλλα και η βροχη.αν βαζαμε μαλακο αφρολεξ απο πανω μηπως εσωνε την κατασταση?

 

Είδατε πότε έκανε την ερώτηση, που ανέσυρε από το χρονοντούλαπο ο συνονόματος ....(Πριν τα Χριστούγενα του 2013) :shock:

Λέτε να μην βρήκε λύση ..... (μπορεί .....).

Η ουσία είναι ότι συζήτηση πήρε την πορεία της !!! :grin:

Edited by georgegaleos
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.