Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βιβλιάρια υγείας ΤΣΜΕΔΕ


gmangina86

Recommended Posts

Ψιλοάσχετο/σχετικό.

 

Σας έχουν έρθει τα αυτοκολλητάκια με την ασφαλιστικη ενημερότητα; Μήπως δεν έρχονται πλέον;

 

Θέλω να ανανεώσω το βιβλιάριο και πάντα το ξεχνάω οταν κατεβαίνω στο τσμεδε.

Link to comment
Share on other sites

Χμμ...μήπως να επικοινωνήσω με κεντρικά ή απλώς να παω να το σφραγίσουν και να τελειώνω...;

:smile:

Edited by georgegaleos
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση,κύριε συνάδελφε αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος είναι μονόδρομος.αν θέλει κάποιος είτε να συμμετάσχει σε συμβάσεις σοχ,κοχ και voucher πρέπει να εγγραφεί στο ΤΕΕ και έπειτα στον ΟΑΕΔ εφόσον δεν ανοίξει βιβλία. Δεν υπάρχει κανένας εργοδότης ο οποίος θα προσλάβει και θα σε πληρώνει από την τσέπη του. Όλοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τα προγράμματα του ΟΑΕΔ.Ευχαριστω.

Και γιατί θα πρέπει να έχεις άδεια ασκήσεως επαγγέλματος για τα προγράμματα "κουπόνια εργασίας"; Δεν ισχύει αυτό που λες. Θεωρήσε απόφοιτος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και με την κάρτα ανεργίας καταθέτεις τα δικαιολογητικά σου.Πας σε κάποιον εργοδότη για δουλεία και παίρνεις τα χρήματα από το πρόγραμμα. Και μην μου πεις ότι για ένα πεντάμηνο ο εργοδότης θα θέλει να υπογράψεις κάτι. Σε συμβάσεις σοχ έχεις δίκιο, αν το όνειρο σου είναι να μπεις στο δημόσιο. Άποψη μου είναι ότι άνεργος, και χωρίς να βλέπει φως για μια θέση εργασίας που θα χρειάζεται επίσης η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος να μην γράφεται.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Για να θεωρηθεί βιβλιάριο υγείας για ασφαλισμένο που χρωστάει εισφορές ισχύει και φέτος η διαδικασία που ίσχυε πέρσυ, με πολύ προσπάθεια βέβαια αφού η "αγαπημένη" μας διευθύντρια εισφορών κ. Λέκκα έκανε ότι μπορούσε για να εμποδίσει τη διαδικασία. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά οδηγίες εδώ (ανοίξτε και το pdf είναι πολύ παραστατικό):

 

http://synelefsimixanikon.espivblogs.net/%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B8%CE%B5%CF%8E/

 

Καλό θα είναι όσοι το χρειάζεστε να κάνετε τη διαδικασία και ως μέσο πίεσης. Αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε με την Ανοιχτή Συνέλευση Μηχανικών.

 

Επίσης όσοι χρωστάτε εισφορές και δεν έχετε τη δυνατότητα να τις καταβάλλετε μπορείτε να κάνετε και "αίτηση γνωστοποίησης αδυναμίας καταβολής εισφορών". Είναι κάτι απλό που μπορεί να βοηθήσει σε ενδεχόμενη μελλοντική νομική διαδικασία. Δείτε οδηγίες εδώ:

 

http://synelefsimixanikon.espivblogs.net/%CE%BA%CE%B5%CE%AF%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%BC%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%BA/

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Το φορολογητεο σπο οπου προκύπτει. Δηλαδη ειτε προκυπτει με λογιστικο προσδιορισμό ειτε προκύπτει με εξολογιστικο προσδιορισμο πχ. τεκμαρτα (τεκμήρια) ή ως αποτελεσμα αυτοελεγχου.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.