Μετάβαση στο περιεχόμενο

Θορυβος απο καμιναδα σουβλατζίδικου


Durban

Recommended Posts

Θα ήθελα να μάθω ποια είναι η νομοθεσία για την ηχορύπανση από καμινάδες εστιατορίων;Επίσης υπάρχει κάποιος αριθμός για καταγγελία σε κάποια υπηρεσία;

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα σας.

Για το πρώτο σκέλος του ερωτήματός σας,απαντήσεις θα βρείτε σε αυτό το thread.

Τώρα,για το δεύτερο σκέλος νομίζω ότι μπορείτε ν' απευθυνθείτε στα τετραψήφια  1734 & 1735 του ΥΠΕΧΩΔΕ.

Ελπίζω να έχετε προσπαθήσει ήδη να λύσετε το πρόβλημά σας μέσω της συζήτησης και δεν είχε  αίσιο αποτέλεσμα φαντάζομαι...

Link to comment
Share on other sites

παντως απο παρομοιο θεμα που ειχα εγω οι κινησεις που εκανα ηταν οι εξης.Απευθυνθηκα στην νομαρχια οπου με την σειρα της ηρθε και εκανε ηχομετρηση πιστοποιωντας ή οχι την παραβαση.Ειναι και η μοναδικη αρμοδια πιστευω.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Μήπως γνωρίζει κάποιος στην νομαρχία ποια υπηρεσία ασχολείται με το συγκεκριμένο θέμα. Γιατί δυστυχώς με τον καταστηματάρχη δεν βρίσκουμε άκρη. Επίσης έχουν  το ίδιο πρόβλημα. και άλλοι γείτονες.

Θα ήταν καλύτερο να κάνουμε ομαδική καταγγελία στην νομαρχία ή να κάνει ο καθένας από μόνος του.

Link to comment
Share on other sites

Με ενημέρωσαν ότι τα θέματα θορύβου τα έχουν αναλάβει τώρα οι περιφέρειες. Γνωρίζει κάποιος στην Περιφέρεια  Δυτικής Αττικής με ποιο τμήμα θα πρέπει να μιλήσω για το συγκεκριμένο θέμα.

Link to comment
Share on other sites

  • 9 years later...

Σε καταγγελία για καμινάδα πελάτη μου, ήρθε μηχανικός της πολεοδομίας να κάνει τον διαιτητή με τον γείτονα, τελικά η καμινάδα ήταν νόμιμη αλλά ο γείτονας είχε πατήσει το κτίριό του πάνω στο κτίσμα μας με υπέρβαση 10-12cm, ακόμα τρέχει. Αυτά που λέμε για μαλλιά και κουρεμένους. Πριν κάνετε καταγγελία κάντε μια αυτοψία στο δικό σας ακίνητο μπορεί να ανακαλύψετε κροκόδειλους

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

H ρουφιανιά θα πρέπει να είναι η έσχατη λύση. Θα πρέπει να εξαντλείται κάθε προσπάθεια συνεννόησης πριν την καταγγελία. Σωστά το υπενθυμίζεις για τους επίδοξους καταγγέλλοντες. Πρώτα, θα πρέπει να έχουν ελέγξει το δικό τους ακίνητο για παρανομίες και μετά να καταγγείλουν το γείτονα.

Edited by Pavlos33
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.