Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εξαίρεση από έκδοση ΠΕΑ


lenaki85

Recommended Posts

Δεν δείχνεις ποιο είναι το ενδιαφερόμενο?

Αλλά και όπως ειναι στη διάταξη, και οι 2 χώροι γραφείου εφάπτονται σε άλλους χώρους... άρα δεν είναι μεμονωμένα για μένα... άρα θέλουν ΠΕΑ.

Link to comment
Share on other sites

https://www.gazzetta.gr/football/superleague/2045910/loytseskoy-aek-gia-mena-eho-parei-dyo-protathlimata-infographics    ας ευθυμήσουμε και λίγο :-D

όλα είναι υπό εξέταση ως προς τι χρειάζεται ΠΕΑ.

Άρα πόσα ΠΕΑ θα βγουν;

Αν θεωρήσουμε ότι δεν είναι μεμονωμένα τότε το κάθε γκρουπ είναι <50τ.μ.. Με όρους ΠΕΑ, αν ο κάθε οικίσκος είναι κτιριακή μονάδα τότε το "ολόκληρο κτίριο" είναι πάλι <50τ.μ..

Το ότι εφάπτονται επίσης είναι σχετικό, καθώς οι οικίσκοι δεν μπορούν να έρθουν σε πλήρη επαφή, λόγω μεταλικού σκελετού και υδρορροών που έχουν.

Γενικά πάντως, μου φαίνεται λίγο περίεργο να θέλει ΠΕΑ κάτι τέτοιο. Ειδικά από τη στιγμή που δεν έχει αυτοτελή χρήση κανένα.

 

 

Edited by cien
Link to comment
Share on other sites

30 λεπτά πριν, cien said:

Άρα πόσα ΠΕΑ θα βγουν;

Αν θεωρήσουμε ότι δεν είναι μεμονωμένα τότε το κάθε γκρουπ είναι <50τ.μ. Αφου εφάπτονται σε άλλους χώρους, τότε απαιτείται ΠΕΑ... για χώρους με επιφάνεια, έστω 1,00 τμ! (με πιστή εφαρμογή του νόμου)

Το ότι εφάπτονται επίσης είναι σχετικό, καθώς οι οικίσκοι δεν μπορούν να έρθουν σε πλήρη επαφή, λόγω μεταλικού σκελετού και υδρορροών που έχουν. Άρα δεν εφάπτονται => ΔΕΝ απαιτείται ΠΕΑ (είναι <  50 τμ)

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.