Μετάβαση στο περιεχόμενο

AllPlan της Nemetschek


Recommended Posts

ΟΚ...συγνωμη....

 

 

Νurbs εχεις καποια σχεση με την εταιρια που αντιπροσωπευει το Allplan? Ρωτώ γιατι εστειλες στην Διακοσμητρια απο την Κρήτη ενα manual...(Igga ωραια τα επιπλα σου)

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφε δεν έχω καμία σχέση :confused::confused:…. Απλός μου αρέσει πολύ το Allplan και θεωρώ κρίμα και άδικο το γεγονός ότι δεν έχει πάρει ακόμα την θέση που του αξίζει στην Ελλάδα ….

 

Igga το website σου είναι απλός καλό …. αλλά κάποια έπιπλα είναι τέλια π.χ. Τουαλέτα Ομορφιάς Καρδιά - Γραφείο Με Κύκλους - Κρεβάτι Με Καμπύλες. Ερώτηση: τα εισάγετε από εξωτερικό η τα κατασκευάζετε εσείς ….. Mην μου πεις, πως τα σχεδιάζετε με Allplan

Link to comment
Share on other sites

Σε ρωτησα Nurbs γιατι δεν εχω βρει στο επισημο site του http://www.Allplan.gr στην Ελλαδα καποιο manual...βεβαια μπορει να υπαρχει και να μην το εχω δει εγω...Απο την αλλη συμφωνω μαζι σου οτι το Allplan ειναι ενα πολυ καλο προγραμμα...σε πολλα μου έχει λυσει τα χερια...Αλλα εχω αδικο οταν αναφέρω οτι η μεταφραση ειναι μαλλον τραγική και ότι δεν λειτουργουν στην Ελληνικη εκδοση καποια τμηματα του προγραμματος οπως οι λιστες ? ενω παραλληλα ο Έλληνας χρηστης τα πληρωνει στην εταιρια χωρις να τα απολαμβανει...Τελος παντων...απλως βλεπω οτι ενα πολυ καλο προγραμμα με απειρες λειτουργίες, ισως το κορυφαιο παγκοσμιως, η Ελληνική νοοτροπια των ''εκάστοτε αντιπροσωπων'' κατόρθωσε να το εχει σχεδον στα αζήτητα....Κριμα γιατι σίγουρα θα υπαρχουν παναλλαδικα χρήστες που θα θελουν να δουν καποια εξελιξη...

Link to comment
Share on other sites

η αντιπροσωπεια ειναι απαραδεκτη ενω και η civil που το πουλαγε (το πουλαει ακομη, δεν ξερω?) ουσιαστικα συνεργαζεται με την αντιπροσωπεια - ενω αυτα που λενε σε συναδελφους οταν ζητησεις ντεμο ειναι απατεωνιστικες πονηριες με σκοπο να σου φανε καποιο μικροποσο, τα δηθεν σεμιναρια ειναι μπουρδες και στην τελικη το προγραμμα ειναι πανακριβο.

 

ειναι γεγονος οτι προκειται για ενα προγραμμα καταπληκτικο, εγω οταν το πηρα στα χερια μου μεσα σε 5 μερες εφτιαχνα τα μοντελα που εχει το tutorial απο το site της nemetchek χωρις κανενα προβλημα - θελει λιγο συνηθεια αλλα ειναι πολυ δυνατο. αυτο δεν το αμφισβητει κανεις που το εχει δουλεψει το προγραμμα.

 

απο την αλλη δεν εχει και μεγαλη σχεση με ελληνικη πραγματικοτητα και κυριως αμα δεν μπορεις να συνεννοηθεις με καποιον, τι να το κανεις που κανει παπαδες? εχω ακουσει και κατι ιστοριες απειρου καλλους για το service της αντιπροσωπειας και γελαω που τη γλυτωσα τελευταια στιγμη.

 

οποιος θελει να φυγει απο το autocad η καλυτερη δουλεια ειναι να παει σε archicad. το allplan θα ηταν καλο αμα ημασταν στη γερμανια. ή αν το παρει καμμια σοβαρη εταιρεια και αποφασισει να ασχοληθει αντι να κανει αρπαχτες. αυτα.

 

 

το manual το δινει η αντιπροσωπεια. Ουτε τυπωμενο βεβαια δεν στο δινουν, αλλα pdf μην ξοδευτουν.

Link to comment
Share on other sites

Igga το website σου είναι απλός καλό …. αλλά κάποια έπιπλα είναι τέλια π.χ. Τουαλέτα Ομορφιάς Καρδιά - Γραφείο Με Κύκλους - Κρεβάτι Με Καμπύλες. Ερώτηση: τα εισάγετε από εξωτερικό η τα κατασκευάζετε εσείς ….. Mην μου πεις, πως τα σχεδιάζετε με Allplan

 

Εκτός από την τουαλέτα ομορφιάς που είναι από ξένη εταιρία, όλα τα άλλα έπιπλα που αναφέρεις τα φτιάχνω μόνη μου (και μαραγκός έχω γίνει...) και φυσικά τα σχεδιάζω με Allplan :). Με εντολές για κατασκευή πλάκας και τοίχων, αντί για σπίτια σχεδιάζω έπιπλα.

Link to comment
Share on other sites

Πες τα Howard_roark ...Γιατι νομιζα οτι μεχρι τωρα ημουν ο παραξενος και γκρινιαρης πελατης της ελληνικης αντιπροσωπιας, που ειχα και παραλογες απαιτησεις...οσο για το manual στο δινουν οντως σε pdf...840 και απο τωρα 1000+ χωρις το φ.π.α. τους πληρωνω καθε χρονο για να εχω αναβαθμισεις σε ενα προγραμμα που εχει αγγλικα και γερμανικα αμεταφραστα τμηματα και κακιστη μεταφραση στα ελληνικά (ασε που δεν δουλευουν και τμηματα)...Α και το παιρνουμε στο τέλος σχεδον της χρονιας επειδή κάνουν καλη μεταφραση και θελει χρονο να γινει...ειμαι κοντα στο να αλλαξω προγραμμα με το νεο ετος...Howard_roark το archicad σε σχεση με το Allplan,που τα εχεις δουλεψει και τα δυο, τι λεει?

Ολοι οι αλλοι που δουλευετε το Allplan ειστε ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες που σας παρεχει αντιπροσωπία στην Ελλάδα?

Link to comment
Share on other sites

το archicad ειναι ενα πιο απλο allplan, κατι που ειναι καλο. απλο οχι απο αποψη δυνατοτητων αλλα φιλοσοφιας και ευκολιας εκμαθησης - βεβαια αμα καταπιαστεις με το archicad εχεις και δυο χιλιαδες ανθρωπους να σε βοηθησουν, εχεις και χιλια βιντεακια στο γιουτιουμπ, εχεις και ενα εκατομμυριο ιστοσελιδες με σχολια, αποριες και βοηθεια.

 

στο allplan να μην πω τι εχεις καλυτερα....

 

απορω που πληρωνεις ρε φιλε τα γκαγκστερικα συμβολαια συντηρησης, οταν εμαθα οτι ο αντιπροσωπος εβαλε στο παιχνιδι την civil εβαλα τα γελια και ειπα "κυλησε ο τετζερης και βρηκε το καπακι"...... θα μου πεις πληρωσες τα τρελα λεφτα να το παρεις και το λυπασαι, σε καταλαβαινω.

 

μην ασχολησε και πολυ ομως, ειναι προδιαγεγραμμενη η πορεια του προγραμματος, θα φροντισει το service και βεβαια η ...φιλικη του τιμη. κριμα γιατι το προγραμμα ειναι καταπληκτικο παντως.

Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστώ howard_roark για την πληροφορηση...μαλλον καποια στιγμη θα παω στην αντιπροσωπια του archicad για να μου κάνουν μια επίδειξη. Πλέον βέβαια ειμαι πολυ δυσπιστος αλλα και ψιλιασμένος για καθε προγραμμα cad που κυκλοφορεί στην ελλάδα και ειδικά στην Ελληνική γλώσσα...Πρωτα βέβαια θα το δω και θα κάνω καποια μαθήματα για να δω τις αδυναμίες του και μετα το οτιδήποτε άλλο. Γιατί σε μια παρουσίαση στα λένε όλα ωραία και καλά...μονο όταν δουλέψεις το πρόγραμμα βλέπεις τις αδυναμίες του...Ακόμη όσον αφόρα την σχέση civil- allplan δεν μπορώ να εκφράσω άποψη...Αλλά μπορώ να σου πω τουτο..Αγόρασα το πρόγραμμα απο μεταπωλητή και οχι την αντιπροσωπια...Κάποια στιγμή ο συγκεκριμένος το παράτησε και λάνσαρε κάποιο άλλο, με αποτέλεσμα να αναγκαστώ να κάνω συμβόλαιο υποστήριξης-συντήρησης με την επίσημη αντιπροσωπία, όπου μου ''βρίζανε'' τον συγκεκριμένο μεταπωλητή...Το καλύτερο βέβαια ειναι ότι σήμερα ο συγκεκριμένος εμπορεύεται πάλι το προγραμμα με τις ευλογίες τις επισημης αντιπροσωπιας παράλληλα με το ανταγωνιστικό που έχει ο ίδιος...τα συμπεράσματα δικά σας....Και όλα αυτά για ένα πρόγραμμα που στο εξωτερικό ειναι όντως ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος συνάδελφος να με βοηθήσει... γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να δημιουργήσω καμπύλο παράθυρο? όχι το παράθυρο σαν άνοιγμα αλλά να μπορώ να βάλω smart symbol καμπύλο. Είναι επείγων παρακαλώ αν κάποιος γνωρίζει να με βοηθήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.