Μετάβαση στο περιεχόμενο

Διαδηλώσεις και κουκουλοφόροι


g-volos

Recommended Posts

εγω θα ήθελα να πω αυτό που έγαψε η ελληνοφρένεια στην εκπομπή της.: τι σάτιρα να κάνεις σε μία χώρα που ο πρωθυπουργός παραδέχεται την ανικανότητα του και η κοινοβουλευτική ομάδα του ξεσπά σε χειροκρότηματα.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 146
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

εγω θα ήθελα να πω αυτό που έγαψε η ελληνοφρένεια στην εκπομπή της.: τι σάτιρα να κάνεις σε μία χώρα που ο πρωθυπουργός παραδέχεται την ανικανότητα του και η κοινοβουλευτική ομάδα του ξεσπά σε χειροκρότηματα.

. . κι εγώ να συμπληρώσω :

 

Τι απέγινε αυτό με το οποίο τόσα χρόνια ευλογούσαμε τα γένεια και τη φτώχεια μας και τ ονομάζαμε ΦΙΛΟΤΙΜΟ ????

Link to comment
Share on other sites

sum.jpg

Πηγή: Συνεργασία Αριστερών Μηχανικών http://leftengineers.files.wordpress.com

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

 

Η κατάσταση έχει καταντήσει αστεία. Τα Μέσα και ο δικοματισμός στους οποίους έχουμε εμπιστευτεί τις τύχες της Χώρας νομίζουν ότι έχουν να κάνουν με ιθαγενείς.

Σε όλες τις περιπτώσεις που γίνονται αυθόρμητες κινητοποιήσεις υπάρχουν και επεισόδια. Δεν ρωτάει κανείς ποιος χαϊδεύει τους Κουκουλοφόρους.

Εδώ, ακόμη και η Παπαρήγα θεώρησε ότι μπορεί να μας δουλεύει.

Πρέπει να αντιδράσουμε. Μας αφορά όλους!

Link to comment
Share on other sites

συμφωνώ με τον acnt. καλήτερα να κρατήσουμε τα κομματικά έξω απο εδώ. άλλο να λέμε ότι το κράτος δεν δουλεύει και άλλο να κοματικοποιούμε. εάν ένας βουλευτής δεν μας κάνει τότε απλά δεν τον ψηφίζουμε. ανταλάσουμε απόψεις και όχι λογομαχία. α και κάτι τελευταίο να θεωρούμε την άποψη του άλλου ως διαφορετική και όχι ως την λανθασμένη και μόνο την δική μας ως την σωστη.

Link to comment
Share on other sites

Αρχίσαμε να κάνουμε και αναφορές σε παρατάξεις εδώ μέσα;;;

 

Όλα τα άλλα που γράφονται εδώ μέσα είναι σε υψηλό επίπεδο δημοκρατικού διαλόγου, υγιούς προβληματισμού και πολιτικής ορθότητας ώστε η αναφορά ενός μέλους της κοινότητας σε μιά παραταξη να είναι γεγονός που αξίζει σχολιασμό. :evil:

Link to comment
Share on other sites

Αρχίσαμε να κάνουμε και αναφορές σε παρατάξεις εδώ μέσα;;;

 

Αν κατάλαβα καλά αυτή η κουβέντα αρκούντως πολιτική.

Αν κατάλαβα καλά, η πληροφόρηση μέσα από τα blog είναι το μόνο αντίδοτο που έχουμε στους πληρωμένους από πολιτικό χρήμα δημοσιογράφους.

Επίσης επισημαίνω ότι στους κανόνες συμμετοχής του Michanikos γράφει : "Σε περίπτωση που η δημοσίευσή σας(εξ ολοκλήρου ή τμήμα αυτής) προέρχεται από κάποιο άλλο Δικτυακό τόπο ή από οποιαδήποτε άλλη πηγή κρίνεται σκόπιμο να την αναφέρετε"

Σε κάθε περίπτωση δεν σκοπεύω να κάνω spamming εδώ μέσα. Γράφτηκα πρόσφατα με την ελπίδα να προσφέρω (κυρίως) χρήσιμο περιεχόμενο και απαντήσεις σε ερωτήματα. Απλά τα γεγονότα με έχουν συγκλονίσει και δεν μπορώ να μένω άπραγος.

Link to comment
Share on other sites

Mechon κάνεις λάθος! Ποιός σου είπε πως είναι πολιτική; Κοινωνική είναι, εκτός αν έχουμε φτάσει σε τέτοιο επίπεδο που να συνχέουμε πλέον τις έννοιες αυτές (κι εγώ μαζί). Από την άλλη φίλε μου, ορθά αναφέρεις την πηγή της δημοσίευσης σου, αλλά άστοχα παραθέτεις το url της. Όποιος θέλει ψάχνει και βρίσκει, εκτός αν εσύ θες να την προωθήσεις, πράγμα στο οποίο εγώ ως χρήστης του φόρουμ, αντιδρώ. Όπως θα αντιδράσω και σε οτιδήποτε άλλο κατακριτάιο όπως την υπογραφή του tolios84 η οποία θεωρώ πως πρέπει να αλλάξει ως προς την πρώτη της λέξη.

Link to comment
Share on other sites

mechcon

Κατά την προσωπική μου γνώμη καλά έκανες και ανέφερες την πηγή.

 

Επίσης, θεωρώ ότι καθετί είναι πολιτικό.

Τα κοινωνικά μπλέκονται με τα πολιτικά και οι πολιτικές ασκούνται από τα κόμματα, εξουσίας και μη.

Άρα κάθε συζήτηση που ξεκινά από ένα κοινωνικό θέμα θα καταλήγει στο ποιος έχει την πολιτική ευθύνη γι αυτό το πρόβλημα και στο ποιες πολιτικές πρέπει να ασκηθούν για να αντιμετωπισθεί αυτό το κοινωνικό πρόβλημα. Εκτός εάν περιοριζόμαστε στον εντοπισμό των προβλημάτων και στην ανάλυση των αιτίων τους και όχι στην πρόταση πολιτικών για την επίλυσή τους. Στο πρώτο τομέα, στην εύρεση των αιτίων, μπορεί τελικά όλοι να συμφωνήσουμε, αλλά στις προτάσεις που σίγουρα είναι πολιτικές θέσεις, που μερικές μπορεί να προτείνονται από κάποιο κόμμα αλλά μπορεί και όχι, το πιο πιθανό είναι να υπάρχουν έντονες διαφωνίες γιατί διαφορετικοί είναι οι στόχοι μας, γιατί θίγονται συμφέροντα, γιατί έχουμε διαφορετικές κοσμοθεωρίες, γιατί άλλοι είναι υλιστές κι άλλοι ιδεαλιστές, γιατί γιατί γιατί...

 

Το ζητούμενο είναι πρωτίστως να μένει η συζήτηση μέσα σε πολιτισμένα πλαίσια τηρώντας πάντα τους Κανόνες Συμμετοχής του forum.

Link to comment
Share on other sites

Eγώ πάλι διαφωνώ Χάρη... Δεν γίνεται όλες οι συζητήσεις μας να έχουν πολιτική κατάληξη, σκοπιμότητα ή αιτία! Αλίμονο μας τότε! Η κοινωνία δεν εκφράζεται ούτε από 300 άτομα ούτε από 5-6 παρατάξεις. Ο ραγιαδισμός όμως που μας διέπει, μας κάνει να αντιλαμβανόμαστε έτσι τα πράγματα. Το γιατί βγήκαν οι κουκουλοφόροι στους δρόμους, για να επιστρέψουμε, πρέπει να το αναζητήσουμε στην κοινωνία μας και όχι στα κόμματα. Ακόμα και αν καταλήξουμε πως είναι καθοδηγούμενοι από πολιτικές δυνάμεις και πάλι και αυτό (το γιατί και το πως) θα πρέπει να το βρούμε εντός της κοινωνίας μας. Η πολιτική δεν διαμορφώνει κοινωνικές τάσεις. Τις εκμεταλλεύεται προς όφελος της.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.