Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ποια είναι τα 10 επαγγέλματα με το πιο θετικό ισοζύγιο προσλήψεων-απολύσεων


Engineer

Recommended Posts

το 10 είναι υποκατηγορία της ήδη σχολιασθείσης υποκατηγορίας του 1

γενικώς θυμήθηκα αυτό http://www.michanikos.gr/topic/383-%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC%CE%B7/page-3?do=findComment&comment=20390

μη ρωτήσετε γιατί

Edited by imhotep
Link to comment
Share on other sites

Θα περιγράψω μια εικόνα που έχω στο μυαλό μου όταν πάω με τον ηλεκτρικό προς Κηφισιά. Από το σταθμό του Περισσού μέχρι τα Πευκάκια υπήρχαν μεγάλες κλωστοϋφαντουργικές μονάδες. Η ιστορία τους ξεκίνησε προπολεμικά όταν στην περιοχή είχαν τις κλωστοϋφαντουργίες οι Αφοι Κιρκίνη οι οποίοι, την εποχή εκείνη, θεωρούντο οι Rockfeler της Ελλάδος. Αφού καταστράφηκαν επί Μεταξά και δημεύτηκε η περιουσία τους τα εργοστάσια άλλαξαν χέρια και μεταπολεμικά στην περιοχή συνέχισαν να λειτουργούν άλλες σύγχρονες κλωστοϋφαντουργικές μονάδες μόνο από την πάνω πλευρά των γραμμών. Μερικές από αυτές λειτουργούσαν μέχρι το 1995. Σήμερα αυτά τα κτίρια έχουν μετατραπεί σε τεράστια S.M. "Βασιλόπουλος", "Lidl", "Jumpo". Δεν ξέρω αν έχει και τίποτε άλλο πιο μέσα.  

Είναι μια τυχαία εικόνα που όμως αντανακλά "από σπόντα" την πορεία της ελληνικής οικονομίας. Από παραγωγοί σε φτωχούς επιδοτούμενους καταναλωτές.    

Edited by Konstantinos IB
  • Upvote 5
Link to comment
Share on other sites

Παπαριες λενε οι προσληψεις σε dj σερβιτορους κλπ εγιναν σε υπαλληλους που ηδη δουλευαν μαυροι υπο την απειλη του 10χιλιαρου προστιμου του ικα για μαυρη εργασια

Link to comment
Share on other sites

Αν δε δούμε έστω και ενδεικτικά μερικές εταιρείες που προσέλαβαν κόσμο (που και πότε) ότι και να πούμε θα είναι στον αέρα. Γιατί το λέω αυτό...Υπάρχουν και προσλήψεις "πάτσι" δλδ δίνει κάποιος μια προσφορά για ένα έργο, μια υπηρεσία συνήθως και αντί να ανοίξει μπλοκάκι Τ.Ε.Β.Ε. τον προσλαμβάνουν ως μισθωτό με σύμβαση με την τιμή αυτή διαιρεμένη δια κάποια μηνιάτικα μαζί με την ασφάλισή του. Αυτή η λύση είναι ιδανική για μερικές ειδικότητες που περιλαμβάνονται στο άρθρο (π.χ. υπάλληλοι γραφείου ή για εξωτερικές δουλειές).

 

Οι μάγοι και οι ζογκλέρ βέβαια παραμένουν ακόμη μεγάλο μυστήριο 8-).    

Edited by Konstantinos IB
Link to comment
Share on other sites

και γιατί δε θέλουν να τον προσλάβουν με μπλοκάκι? δε τους συμφέρει καλύτερα το μπλοκάκι?

Όχι βέβαια. Τότε θα πληρώσει και Φ.Π.Α. 

Edited by Konstantinos IB
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.