Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αντλία θερμότητας σε μονοκατοικίας στην νεα σμυρνη


harristheo

Recommended Posts

φαντάσου τώρα να προσθέσουμε και γυψοσανίδες και τίποτα φαντεζί στόμια.....

 

Και προσοχή, δεν πέσαμε να τον φάμε, πέσαμε να τον ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΟΥΜΕ για να δείξουμε ότι ενώ η ενδοδαπέδια είναι ασυγκρίτως καλύτερη ωε σύστημα, δεν είναι τελικά τόσο ακριβή .

 

@sdim είναι προφανές ότι σε συνήεθςι κατοικίες, δε θα βρει κανείς ΚΚΜ. Εκτός αν μιλάμε για του Κόκκαλη το σπίτι. Πάντως έχεις δίκιο, αυτό είναι το ιδανικό... αλλά..... και προφανώς μιλάμε για αδιάκοπη 24h λειτουργία, ώστε να έχουμε μικρές ταχύτητες αέρα ώστε να μην είναι ενοχλητικές...

 

Φαντάσου τώρα @sdim σε σπίτι με ενδοδαπέδιο, να κάνει κανείς και ψύξη οροφής....... (καλά ντε μη βαράτε..... στου Κόκκαλη το σπίτι..... εννοούσα...)

 

Το θερμομπετόν είναι ακριβότερο από το κλασσικό γέμισμα (130 με 90), αλλά δεν είναι εκεί η μεγάλη διαφορά....διότι σε ένα σπίτι 150 τμ που έχει καθαρά δάπεδα 120 τμ, έχουμε: 120 * 0.07 * 40 = 330 ευρώ διαφορά... 

Edited by FouksMechMech
Link to comment
Share on other sites

@antloukidis

 

Δεν έχει κανένα νοημα να υπολογισω την διαφορά του κόστους γεμισματος στις παραπάνω τιμές γιατί όπως είπα είναι πολύ χοντρικές. Τάξη μεγέθους -+30%.

Το 17.000 μπορεί πολυ ευκολα να γίνει 25.000....

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.