Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ποιο είναι το καλύτερο Τ.Ε.Ι μηχανολογίας Λάρισας , Καβάλας ή Κοζάνης ;


Dhori Foto

Recommended Posts

Γεια σας θα θέλω να ρωτήσω ποιο είναι το καλύτερο ΤΕΙ  μηχανολογίας της λάρισας , καβάλας ή κοζάνης  κατά τι γνώμη σας για να δηλώσω στο μηχανογραφικό...  ευχαριστώ

 

 

 

 

 

 

 

 


Διόρθωσε την ειδικότητα στο προφίλ σου. Είσαι ακόμα υποψήφιος φοιτητής και έχεις δηλώσει Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός.

Didonis

Edited by Didonis
Link to comment
Share on other sites

 

Σκέφτομαι αυτά τα 3 γιατί έχουν εστία.. και με ενδιαφέρει πιο πολύ το ΤΕΙμπορείτε να μου απαντήσετε ως προς αυτό  

ευχαριστώ 

 

 

Για το Καβάλας δεν γνωρίζω, το Κοζάνης έχει πολύ καλές εγκαταστάσεις σε εργαστηριακό επίπεδο και μάλιστα είχε προταθεί στο Πανεπιστήμιο Δυτ. Μακεδονίας και το τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών να τις χρησιμοποιούν κι εκείνοι, δεν ξέρω τί έγινε.Σε επίπεδο μαθημάτων δεν γνωρίζω. Το ΤΕΙ Λάρισας (ΤΕΙ Θεσσαλίας πλέον) του οποίου απόφοιτος είμαι κι εγώ θεωρώ πως έχει πολύ καλό επίπεδο. Τα εργαστήρια είναι πολύ καλά οργανωμένα και υπερεπαρκή σε εξοπλισμό ώστε να εξυπηρετούνται όλοι οι φοιτητές, το επίπεδο των μαθημάτων είναι υψηλό και υπάρχει πολύ μεγάλο ποσοστό παιδιών που το παρατάνε.Μιλάω για το τμήμα Μηχανολόγων. Οι περισσότεροι καθηγητές είναι ορεξάτοι και σε βοηθούν σε ό,τι χρειαστείς και έχουνε υψηλό επίπεδο γνώσεων και αρκετοί μάλιστα από αυτούς διδάσκουν και στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στο τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών Βιομηχανίας. Το ΤΕΙ Λάρισας και το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης ήταν τα καλύτερα ΤΕΙ της Ελλάδας βάσει αξιολογήσεων που είχαν έρθει στην δημοσιότητα 2-3 χρόνια πριν και μάλιστα κατατάσσονται στο Top 10% παγκοσμίως πάνω από πολλά πανεπιστήμια τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού. Από όσο ξέρω οι εστίες ήταν σε φάση ανακαίνισης και είναι μέσα στο campus του ΤΕΙ σε απόσταση 150 μέτρων από το κεντρικό κτίριο του ΤΕΙ και το κτίριο των Μηχανολόγων. Καλή επιτυχία

Edited by project.breeze
Link to comment
Share on other sites



project.breeze

ευχαριστώ πολύ προς Κοζάνη ή Λάρισα  σκεφτόμουν από την αρχή απλά θέλω να δω τι γίνεται και στις άλλα ΤΕΙ για να σιγουρευτώ ότι θα κάνω την καλύτερη επιλογή  




Κάνεις που να ξέρει τι γίνεται στο ΤΕΙ τις καβάλας αν μπορεί να μου απαντήσει η και τη γνώμη του για τα αλλά ΤΕΙ 


Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Για το Καβάλας που το ξέρω αρκετά καλά μάλλον θα σου έλεγα οχι χωρίς να έχω πάντως άποψη για τα άλλα 2. Επίσης μην ακους αυτούς που τελείωσαν την προ κρίσης εποχή γιατί τα τελευταία 5 χρόνια η κατάσταση στα περισσότερα ΤΕΙ άλλαξε τραγικά προς το χειρότερο κυρίως λόγω της μεγάλης έλλειψης προσωπικού.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Συμφωνώ με τον Gauss. Άλλο πριν την κρίση και άλλο μετά.

Τελείωσα από το ΤΕΙ Καβάλας (πλέον Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης) το 2008. Οι περισσότεροι απο τους καθηγητές που είχα τότε ήταν έκτακτοι και δεν τους ανανεώθηκε η σύμβαση. Δεν μπορώ να σου πω για το προσωπικό πλέον αν και μαθαίνω ότι έχουν ελείψεις. Η Εστία ήταν μέσα στο χώρο του Ιδρύματος αλλά έμπαινες μέσα αν είχες γνωστό στη ΔΑΠ ή την ΠΑΣΠ.

Τα εργαστήρια ήταν σε αρκετά καλό επίπεδο αλλά και πάλι όλα αυτά 7 χρόνια πριν.

Link to comment
Share on other sites

Καβαλας θα ελεγα, αλλα εγω τελειωσα το 04. Απο τοτε πολλα εχουν αλλαξει, οποτε η αληθεια ειναι στους σεξ πιστολς...οπα λαθος. Δες ποιο ειναι ποιο κοντα, βολικα, κλπ και οτι κατσει. Το Καβαλας που ξερω, εχει δυναμικη αλλα το μελλον ειναι αβεβαιο για ολους και ολα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.