Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ανάμεσα σε δύο Μεταπτυχιακά!!


Recommended Posts

Το c.m. ΔΕΝ είναι για Ελλάδα. Αντίθετα βλέπεις αγγελίες στο ίντερνετ που ζητάνε ΜΒΑ ή κάτι να έχει σχέση με οικονομικά. Δεν θα γίνεις και οικονομολόγος, δεν χρειάζεται να σου αρέσουν τρελά τα οικονομικά. Γιατί νομίζεις στο management δεν θα κάνεις οικονομικά και άλλα βαρετά πράγματα, χρονοδιαγράμματα και ένα σωρό άσχετα με εμάς πράγματα. 

 

Εγώ θα σου έλεγα να ψάξεις τι ζητάει εδώ η αγορά εργασίας. Μπες ιντερνετ και δες τι θέσεις ζητάνε. Άντε να ζητάνε project manager...construction πολύ σπάνιο. Ενώ όλο και κάποια εταιρία ζητάει μηχανικό με κάποιοι πτυχίο οικονομικών. 

 

Το ριαλ εστειτ δεν ξερω αν θα το εφαρμόσεις, ξέρω ότι υπάρχει σαν μεταπτυχιακό Αγγλία και λογικά στην Ελλάδα έχει αντικείμενο. 

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 55
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Πάντως αν βγεις έξω για μεταπτυχικό, σε  όποιο αντικείμενο κοντά ή λιγότερο στο αντίκειμενο του Πολ. Μηχανικού, δε αξίζει να γυρίσεις πίσω άμεσα. Με σοβαρή προσπάθεια δεν θα σου αρνηθεί κανείς τη δουλειά έξω, με απολαβές πολύ καλές και ανάλογες των σπουδών και δυνατοτήτων σου.

 

Στην Ελλάδα δεν ξέρω αν ποτέ θα κάνεις απόσβεση του αξιοσέβαστου ποσού που θα ξοδέψεις για ένα μάστερ του εξωτερικού.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Κατι που σκέφτομαι ειναι να κάνω Μεταπτυχιακο στον έναν κλάδο και στον άλλον να παρακολουθήσω κάποια σεμινάρια. Το πρόβλημα είναι πιο απο τα δύο να διαχωρίσω σε μεταπτυχιακο και πιο σε σεμινάρια. Δηλαδη για παράδειγμα να κανω μεταπτυχιακο στο construction project management και να παρακολουθήσω σεμινάρια στον Βιοκλιματικό Σχεδιασμό.

Link to comment
Share on other sites

Κάτι που σκέφτομαι είναι να κάνω το ένα μεταπτυχιακό και στον άλλο τομέα να παρακολουθήσω σεμινάρια. Δηλαδή για παράδειγμα, να κάνω μεταπτυχιακό στο construction project management, και να παρακολουθήσω σεμινάρια για τον βιοκλιματικό σχεδιασμό. Αλλά δεν ξέρω πιο θέμα να κάνω Μεταπτυχιακό και πιο να παρακολουθήσω σεμινάρια!!

Link to comment
Share on other sites

Η διπλωματική σου τι θέμα είχε? Δε θες να κάνεις κάτι που θα έχει λογική συνέχεια με αυτήν?

Με ΧΥΤΑ ειχε σχεση, αλλά δεν έχω βρει κανενα σχετικο μεταπτυχιακο.

Link to comment
Share on other sites

και πώς ακριβώς συνδύασες δομοστατικά και ΧΥΤΑ?

Όταν ζήτησα διπλωματική δεν είχαν θέματα να μου δώσουν οι καθηγητές και έπρεπε να περιμένω το λιγότερο ένα 6μηνο όποτε πήρα από άλλο τομέα!

Link to comment
Share on other sites

Αυτο που σκέφτομαι είναι να κάνω φέτος κάποια σεμινάρια πάνω στο Βιοκλιματικό Σχεδιασμό και από του χρόνου να κυνηγήσω το Μεταπτυχιακό στο construction management διότι δύσκολα προλαβαίνω να κάνώ αιτήσεις για φέτος.

Link to comment
Share on other sites

Με ΧΥΤΑ ειχε σχεση, αλλά δεν έχω βρει κανενα σχετικο μεταπτυχιακο.

 

MSc στην Διαχείριση Αποβλήτων του ΕΑΠ που κάνω εγώ και έχει πολύ στενή σχέση με ΧΥΤΑ

Edited by project.breeze
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.