Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τουρκική φρεγάτα (ή πλάκα ; )


iliekater

Recommended Posts

Το παιχνίδι παίζεται για τους εξοπλισμούς. Αν δεν αγοράζουμε όπλα βλ νταβατζιλίκι, δεν έχουμε κάλυψη κ ας είμαστε στο ΝΑΤΟ, ΠΑΤΟ, ΦΑΤΟ κ όπου αλλού θέλεις. Πρόσφατα αλλάξαμε προστάτη κ ο παλιός τσινάει, οπότε ας μην εφυσηχάζουμε...

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 37
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Παρακαλώ να χαλαρώσουμε λίγο κκ zavi και aeragogos. Kανείς δεν έχει σκοπό να προσβάλλε κανέναν, έτσι δεν είναι;

 

Είναι κλασσική αντίδραση των Τούρκων όποτε έχουν εσωτερικό πρόβλημα να αμολάν βαπόρια και αεροπλάνα στο Αιγαίο. Και αυτή την περίοδο έχουν χοντρο πρόβλημα... Δεν είμαστε εμείς αυτοί που εφαρμόζουν την τακτική "ο σκυλος του Αλκιβιάδη".

 

Από την άλλη απάντησαν με τσαμπουκά σε δικό μας τσαμπουκά τότε με το νορβιγικό ωκεανογραφικό. Τέτοιου ειδους πλοία είναι τα μόνα που μας ενδιαφέρουν και καλά κάνουμε.

 

ΥΓ Ψάξτε λίγο την ιστορία του Αδριας και δείτε αυτό έτσι για να μας σηκωθεί λίγο η τρίχα...

Link to comment
Share on other sites

ανθρώπινα ειναι ολα..

 

απλα θελω να αναδιατυπώσω κατι για να μην μενει ετσι..

 

ειναι αναφεραιτο δικαίωμα του καθε ανθρώπου να πιστευει/νιώθει οτι αυτος αγαπα και επιθυμει.

 

πόσο μαλλον οταν η καταγωγή σου σε εχει μαθει να αγαπάς μεχρι και το τελευταίο πετραδάκι αυτου του ρημαγμενου ειναι η αλήθεια τόπου.

 

ε, μην κρινουμε η μην αφηνουμε να εννοηθει οτι κρινουμε τους ανθρώπους για αυτα που πιστεύουν..

 

διαφωνουμε στις απόψεις, ναι .. αλλα τα υπόλοιπα.. ας μην τα γυρναμε σε προσωπικό επίπεδο.

 

 

 

αυτο και τιποτα παραπάνω, αλλωστε εξηγήσεις και εδόθησαν και ελήφθησαν και κανενα πρόβλημα δεν υπάρχει.

 

 

καλό μεσημερι σε όλους.

Link to comment
Share on other sites

Μία προσπάθεια χαλάρωσης ακόμα (για όσους τα πήραν στο κρανίο).

Θυμίζω το σχετικό με την τακτική του σκύλου του Αλκιβιάδη:

«Ο Αλκιβιάδης είχε και ένα θαυμάσιο σκύλο, μεγάλο και όμορφο (είχε δώσει

εβδομήντα μνες για να τον αποκτήσει), και μια μέρα του έκοψε την όμορφη και φουντωτή ουρά του! Τότε άρχισαν να τον μάλωναν όλοι οι φίλοι του και να του λένε πως όλος ο κόσμος λυπήθηκε πολύ γιαυτό που έκανε και άρχισαν όλοι να τον σχολιάζουν και να τον κατηγορούν γι’ αυτό που έκανε στο όμορφο σκυλί.

Εκείνος όμως, γελούσε κι έλεγε:

“Πάντα, λοιπόν γίνεται ό,τι εγώ θέλω. Γιατί θέλησα να κάνω τους Αθηναίους να μιλούν μόνο γι’ αυτό και να μη λένε τίποτ’ άλλο πιο κακό για μένα”.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ νομίζω ότι θα συμφωνήσω πλήρως με αυτό που είπε ο Χάρης.

 

Και θα προσθέσω ότι η έχω την αίσθηση πως η διαφθορά (με μια ευρύτερη έννοια) είναι πλέον κουλτούρα σημαντικής μερίδας της κοινωνίας μας. Πρόκειται για ένα φαύλο κύκλο που ξεκίνησε από την κορυφή (κράτος, εξουσία) και έχει πλέον "μολύνει" όλο σχεδόν τον κοινωνικό ιστό. Ακόμη κι εμείς εδώ που σχολιάζουμε φέρουμε λίγο ή πολύ το μικρόβιο αυτής της κουλτούρας. Ατομικισμός, προσωπικό και όχι συλλογικό συμφέρον, "λαμόγικη" συμπεριφορά. Που ? Παντού. "Το κράτος με κλέβει. Θα το κλέψω κι εγώ", "ο κλέψας του κλέψαντος", "πως μπορώ να κρύψω αυτά τα έσοδα?", όλοι μας συμμετέχουμε στην πτώση των αξιών.

Αν ψάξει κανείς στα φορουμ στο internet, σε συζητήσεις φίλων, στα σπίτια και τ ις παρέες μας όλοι συμφωνούμε και εμαφνιζόμαστε συνειδητοποιημένοι για το "πρόβλημα". Αν όχι όλοι, οι περισσότεροι. Λογικά λοιπόν, ΔΕΝ θα έπρεπε να υπάρχει πρόβλημα αφού όλοι εμείς το καταγγέλουμε και το πολεμάμε. Να όμως που υπάρχει, κι αν ανατρέξουμε λίγο πιο προσεχτικά σε πολλές κι από τις δικές μας σκέψεις (που γίναν ή δεν γίναν πράξεις) θα δούμε ότι δεν διαφέρουμε και πολύ από ολους αυτούς που κατηγορούμε σήμερα για τα "δεινά" αυτού του τόπου... αυτούς δηλαδή που στελεχώνουν όλο το μηχανισμό και είναι οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας, οι φίλοι και οι γνωστοί μας.. εμείς οι ίδιοι τελικά........

Link to comment
Share on other sites

όπως και σε προηγούμενο τοπικ συμφωνώ με Χάρη zavi και stavros, ετσι ακριβώς είναι τα πράματα, όσο μεγαλώνεις ξεθωριάζουν τα ιδανικά και χάνουν τη δύναμη τους.

 

avgoust μπα σε καλό σου γελάσαμε και πάλι :lol:

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.