Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Έφυγε» ο δημιουργός του μετρό της Αθήνας


Giorgos1987

Recommended Posts

.... Παράλληλα, προώθησε τη δημιουργία πολλών χώρων στάθμευσης, οι οποίοι αρχικά δεν προβλέπονταν στη μελέτη ανάπτυξης του μετρό.....

 

Ποιους χώρους στάθμευσης έχει το Μετρό; γιατί εγώ δεν ξέρω κανέναν.

Και γιατί αλήθεια δεν προβλέφθηκαν χώροι στάθμευσης στην μελέτη ανάπτυξης του Μετρό; αυτή είναι παγκόσμια πρωτοτυπία όπου οι χώροι στάθμευσης συνήθως είναι οργανικό μέρος των σταθμών

Link to comment
Share on other sites

καλύτερα που δεν υπάρχουν γιατί θα ήταν μονίμως βρώμικες.

Η μη ελεύθερη πρόσβαση (γιατί όπως λέει και ο nvel, όντως υπάρχουν) δεν αποτελεί λύση. Το πρόβλημα της καθαριότητας και επιτήρησης, είναι αρμοδιότητα της εταιρείας λειτουργίας να το λύσει. Μην τρελαθούμε δηλαδή. Δεν κλείνεις κάτι για να αποφύγεις τα προβλήματα δυσλειτουργίας.

Κι όσο η βρωμιά αποτελεί δείγμα έλλειψης πολιτισμού, άλλο τόσο, η μη ελεύθερη πρόσβαση σε χώρους υγιεινής αποτελεί έλλειψη σεβασμού προς τους χρήστες των χώρων.

Με συγχωρείς δηλαδή, αλλά έχω προσωπικό πρόβλημα και το θεωρώ ξεφτίλα να τρέχω να παρακαλάω τον κάθε "υπεύθυνο" να μου ανοίξει!

 

Ερώτηση σχετικά με τους χώρους στάθμευσης. Αυτός στον σταθμό "Μέγαρο Μουσικής", του μετρό δεν είναι;

Edited by panos-vicious
Link to comment
Share on other sites

Δεν πολυχρησιμοποιω Μετρο και εχω ακουσει για τις κλειδωμενες τουαλετες, στους πρωτους σταθμους που κατασκευαστηκαν.

 

Στους σταθμους Ηλιουπολη, Αλιμος, Αργυρουπολη, Ελληνικο, που μεσα τους ´εφαγά´ 2 χρονια στην κατασκευη τους, δεν ειδα ουτε μια σε δημοσιο χωρο.

Link to comment
Share on other sites

αυτούς

 

υπάρχουν κλειδωμένες

Όταν από 105 σταθμούς Μετρό, υπάρχουν χώροι σε 5, δλδ στο 5%, εγώ επιμένω να λέω ότι  δεν υπάρχουν χώροι στάθμευσης!

Και όταν μάλιστα δεν υπάρχει κανένας απολύτως χώρος ειδικά στους απομακρυσμένους σταθμούς όπως πχ Παιανία, Σπάτα κ.α. και ο κόσμος παρκἀρει πάνω στα γεφύρια, τότε το θέμα είναι σοβαρό και εγώ το θεωρώ εντυπωσιακό ελάττωμα σχεδιασμού, κατασκευής κ λειτουργίας. Ελάττωμα για το οποίο η Μετρό ΑΕ πρέπει κάποτε να αρχίσειν να κάνει κάτι, αντι να (επανα)προσλαμβάνει αργόσχολους..

Link to comment
Share on other sites

το μετρό έχει περίπου σαράντα σταθμούς και οχι 105, η Παιανία δεν είναι σταθμός μετρό αλλά προαστιακού, στα σπάτα δεν έχει ούτε σταθμό προαστιακού εκτός αν εννοείς το αεροδρόμιο που έχει το πάρκινγκ του

Link to comment
Share on other sites

Προφανώς δεν με ενδιαφέρει η κριτική στον συγκεκριμένο οργανισμό της ΜΕΤΡΟ ΑΕ. Εγώ μιλάω για το συνολικό κυκλοφοριακό έργο, γιατί αυτό χρησιμοποιώ σαν πολίτης και αυτό περιμένω από τους μηχανικούς μου να έχουν σχεδιάσει σωστά.

Αλλά ακόμα και σε επίπεδο αυστηρά Μετρό-Ηλεκτρικού, με 5 χώρους σε 40 σταθμούς, το θεωρείς ως επιτυχία, ανεκτή κατάσταση, τι;

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Οπως και να έχει, οι θέσεις στάθμευσεις που υπάρχουν εξυπηρετούν ελάχιστο κλάσμα αυτών που χρησιμοποιούν το μετρό και μετεπιβιβάζονται από το ΙΧ τους σε αυτό. Το παρκάρισμα πέριξ των σταθμών είναι, επιπρόσθετα, εφιαλτικό!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.