Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αποδοχή Offer για Master απο Δανία


Recommended Posts

Καλησπέρα,

 

μόλις έλαβα ενα offer για Master στη Δανία, το θέμα είναι οτι το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι η 2η επιλογή μου (η πρώτη είναι στη Γερμανία όπου περιμένω απάντηση τον Μάιο).

 

Απο τη Δανία μου λένε να απαντήσω μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες έτσι ώστε να ξεκινήσουν τις διαδικασίες (student no., accomodation κλπ). Πιστεύω είναι πολύ καλή ευκαιρία και δεν θέλω να την χάσω αλλα όπως είπα είναι η δευτερη επιλογή μου.

 

Γνωρίζει κάποιος σε περίπτωση που αποδεχτω την προσφορά και μετά μου απαντήσουν θετικά απο Γερμανία τον Μάιο, αν γίνεται να ακυρώσω την συμετοχή μου στη Δανία, και αν θα υπάρξει κάποιο άλλο πρόβλημα;

 

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Τι πρόβλημα να υπάρξει δηλαδή?...

Μένει η κακή εντύπωση για επόμενους… οπότε θα αποφεύγουν σιγά σιγά Έλληνες αφού αθετούν διαδικασίες που ξεκινούν και θα προτιμούν άλλους που δεν αθετούν.

Edited by Didonis
  • Upvote 2
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δεν πάει έτσι...Κάθε περίπτωση αντιμετωπίζεται διαφορετικά. Δηλαδή τι να κάνει ο άνθρωπος αφού έχει άλλη πρώτη επιλογή? Το ίδιο συμβαίνει σε συνεντεύξεις για δουλειά αργότερα. Κοιτάζεις αυτό που θέλεις από τις επιλογές. Να σπρώξει ο άνθρωπος τα λεφτά του κάνοντας κάτι που δεν έχει πρώτη επιλογή για να μην δυσαρεστήσει τους Δανούς για τις επόμενες φουρνιές?

  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Μπορείς να κάνεις το πιο λογικό. Θα αποδεχτείς την πρόταση, θα κάνεις όλες τις διαδικασίες και αν επιλεγείς τελικά από το άλλο πρόγραμμα στην Γερμανία, θα ενημερώσεις γραπτώς πως για προσωπικούς λόγους δεν μπορείς να συνεχίσεις. Άλλωστε τα μαθήματα ξεκινούν τον Οκτώβριο αν δεν κάνω λάθος και σίγουρα θα υπάρχει κάποιος επιλαχών που θα πάρει την θέση σου. Δεν νομίζω ότι είναι τόσο τραγικό

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

1.ον Συγχαρητήρια

 

2.ον Κάνε τα χαρτιά σου για τη Δανία ώστε να το έχεις σίγουρο και αν σε πάρουν στη Γερμανία τότε ενημέρωσε ότι δεν μπορείς να πας. Κάνε και μια αναζήτηση στην ιστοσελίδα της σχολής να δεις αν αναφέρουν κάτι σεχτικό με την περίπτωσή σου. Επίσης κοίτα αν υπάρχει κάποιο φορουμ φοιτητών όπου μπορείς να ρωτήσεις.

Link to comment
Share on other sites

Κατ'αρχήν ευχαριστώ Πολύ για τις απαντήσεις και τις συμβουλές σας. Δημιούργησα αυτό το θέμα γιατί προσωπικά το θεωρώ μεγάλη ευκαιρία καθώς και τα 2 πανεπιστήμια είναι απ'τα πολύ καλά και χωρίς δίδακτρα φυσικά.

 

Θα συνεχίσω κανονικά την διαδικασία και θα αποδεχτώ την προσφορά από την Δανία, ελπίζοντας ότι σύντομα θα έχω νέα από Γερμανία.

 

Βλέποντας και κάνοντας

 

Ευχαριστώ και πάλι

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.