georgecv Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2016 Το γεγονός ότι έχεις πάρει πτυχιακή εργασία σε μάθημα που δεν έχεις περάσει και δεν έχεις σκοπό να παρακολουθήσεις δεν βλέπω να σε απασχολεί, αλλά ούτε απασχολεί τους καθηγητές σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazyjim87 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2016 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2016 ειναι συμφωνια με τον καθηγητη για το μαθημα γιατι αλλιως θα πρεπει να δινω 50 ευρω την εβδομαδα στα πηγαινε ελα που δεν τα εχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazyjim87 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2016 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2016 αλλωστε αυτο που κανουν στο μαθημα ειναι οι στατικοι υπολογισμοί μιας κατασκευης απο μεταλλο οτι και στην πτυχιακη δλδ Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgecv Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2016 Απλά σου αναφέρω ότι σε αλλές σχολές εάν δεν έχεις βαθμό πάνω από 7 δεν σου δίνουν πτυχιακή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazyjim87 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2016 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2016 (edited) κοιτα για πάρω πτυχιακή στα στατικά πρεπει να έχω περασει 9 απο τα 13 δομοστατικα. και το μονο που μου έχει μείνει ειναι αυτο και η δυναμική των κατασκευών,.. αλλα καταλαβαινω τι θέλεις να πεις Edited Απρίλιος 14 , 2016 by crazyjim87 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgecv Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2016 Στα λέω επειδή έγραψες ότι θες να γίνεις καλός μηχανικός αλλιώς πάρε μια μεταφραση να τελειώνεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMHxaNos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2016 ... ... με 400 ξεμπερδεψες ... ... Σωστός. . ... καπως ετσι περνεις και το πρωτο μαθημα της ζωης .. ... καλό. . Το €400 πως προκύπτει? είναι τιμές 2016? προθεσμίες? δεν θα πρέπει να ξέρεις ακριβώς τι του ζητάνε να σχεδιάσει-μελετήσει κλπ? πτυχιακή είναι, μπορεί να έχει κάπου μπανανόφλουδα. Καλό διάβασμα, καλή επιτυχία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazyjim87 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2016 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2016 βρηκα ηδη λεπτομερειες στο εακ και εχω το βιβλιο σχεδιασμος δομικών έργων απο χάλυβα.. θα τους ρίξω μια ματιά και στον ευρωκωδικα 3 για να δω Link to comment Share on other sites More sharing options...
pallaks Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14 , 2016 (edited) Μηπως να ξεκινησεις καλυτερα πρωτα να βρεις σωστες σημειωσεις απο εναν συμφοιτητη και απο τις δυο μεταλλικες που εχετε στις Σερρες και μετα να αρχισεις να οργανωνεις σιγα σιγα τη μελετη σου? Αναφερεις με μεγαλη ευκολια βλεπω θα ριξω μια ματια στον ΕΝ3,,εχω και τον Βαγια, ειδα και τον ΕΑΚ, ενω χρωστας ηδη μαθηματα, ποσο μαλλον δεν εχεις παρακολουθησει τις δυο μεταλλικες. Προπαντων, περα απο το διαβασμα, είναι και το θεμα της κατανοησης στα μαθηματα μας. Οτι χρειαστεις... Edited Απρίλιος 14 , 2016 by pallaks Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazyjim87 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2016 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2016 Το μαθημα μεταλλικες κατασκευες 1 ειναι το παλιο σιδηρες και ξυλινες κατασκευες και αναφερει κατι λιγα απο ευρωκωδικα 3 και τον αντιστοιχο στα ξυλα που ειναι ο 8 νομιζω. αυτο ειναι περασμενο και εχω τις σημειωσεις. απο το αλλο οσους ξέρω δεν το έχουν διαλεξει γιατι ειναι επιλογης μαθημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts