Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αρτιότητα οικοπέδου


Recommended Posts

Καλησπέρα,

μπορείτε να με βοηθήσετε με το εξής ερώτημα; Οικόπεδο εκτός σχεδίου (στην Αττική) εμβαδού περί τα 8000τ.μ. με πρόσωπο (περί τα 50μ.)σε χαρακτηρισμένη (αγροτική) οδό δεν είναι άρτιο & οικοδομήσιμο; Μέσα σε αυτό μπορεί να ανεγερθούν δύο κτίρια κατοικιών (έστω και με ΕΠΑΕ);

Link to comment
Share on other sites

Δεν έχει σημασία ότι είναι εντός Αττικής; Ρωτάω χωρίς να είμαι σίγουρος γιατί εγώ βρίσκομαι εκτός Αττικής. Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Η ερώτηση σου Louk είναι γενική. Το αν μπορείς να οικοδομήσεις και πως έχει να κάνει με την συγκεκριμένη περιοχή στην οποία βρίσκεται το αγροτεμάχιο (και όχι οικόπεδο) καθως επίσης και το πως δημιουργήθηκε.

Link to comment
Share on other sites

Louk η αρτιότητα εξαρτάται και από το χρόνο δημιουργίας του οικοπέδου. Επίσης σε πολλές περιοχές της Αττικής επιτρέπεται μόνο ένα κτίριο. Πρέπει να βρεις το ΠΔ που ισχύει στην περιοχή του γηπέδου.

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω Louk πως θα πρέπει να ξεκινήσεις από τον χρόνο δημιουργίας του οικοπέδου και να ενημερωθείς για οτι ισχύει στην Αττική και ειδικότερα στην περιοχή σου (Ζ.Ο.Ε. , ζώνες Α,Β Αττικής κλπ.) καλη συνέχεια!

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις. Τελικά στην περιοχή της Αττικής δεν επιτρέπεται η ανέγερση δύο ξεχωριστών κτιρίων στο ίδιο οικόπεδο.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.