Μετάβαση στο περιεχόμενο

ακινητοποιημένο αυτοκίνητο


katrmp

Recommended Posts

 

Μάλιστα τώρα μου τα μάσαγαν, ναι είχαμε σκοπό να το πετάξουμε γιατι είχαμε βρεί μέσα και ναρκομανείς, αλλά δεν ξέρω ποιός το έκανε τελικά. Ούτε υπήρχε περίπτωση αν έκανα μηνυση σε κάποιον από εκει μέσα να παραδεχόταν ότι το πήρε και το πέταξε. Εδω η διαχειρίστρια μου είπε ότι έχει χρόνια να κατέβει στο υπόγειο και δεν ξέρει τι έγινε και εγώ βρήκα την μηχανή του συζύγου της παρκαρισμένη στο πάρκινγκ μου που είχα το αυτοκίνητο, και όταν το ανέφερα δεν ήξερε τι να πει(άλλος είπε ότι αυτη έδωσε εντολή αλλά μετα το πήρε πίσω και δήλωνε άγνοια))

1. για αυτο το λόγο έκανα σε αγνώστους γιατι onthecamera κανεις δεν παραδέχεται ότι το πήρε! και οπότε θα μου έκανε σίγουρα μηνυση για ψευδη καταμήνυση και συκοφαντικη δυσφήμιση αρνούμενος οτιδήποτε (που ΄ηδη γινεται)

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 22
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Με αυτές τις μηνύσεις κατ' αγνώστων ασχολειται κανείς? γίνεται κάτι? ή μονο αν κατα λάθος βρεθει κατι που έχεις δηλώσει,  σε ειδοποιούν? 

 

όχι, μη περιμένεις να γίνει κάτι, το όχημα μόνο ο άγιος φανούριος μπορεί να στο φέρει πίσω.

 

το μόνο ρεαλιστικό σενάριο θα ήταν μια αποζημίωση για να μη τους τραβήξεις στα δικαστήρια. δε ξέρω πόσο εφικτό είναι κι αυτό βέβαια. 

 

μακριά ο κήπος, λειψά τα λάχανα..

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Θα ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου απο εδώ και ίσως φανεί χρήσιμη στο μέλλον.

Ο πατέρας μου απεβίωσε πρόσφατα και μεταξύ άλλων άφησε και ένα αυτοκίνητο. Στην άδεια εγραφε παρακράτηση κυριότητας και δεν είχα ιδέα απο που το πήρε. Η διαδικασία ειναι η εξης:

Ξεκινας απο τη ΔΟΥ του θανόντος παιρνοντας το πιστοποιητικό φόρου κληρονομιάς για το όχημα οπως και βεβαίωση τελών. Πρέπει να έχεις ληξιαρχική πράξη θανάτου, πλησιεστέρων συγγενών απ το δήμο και πιστοποιητικό περι μη δημοσίευσης διαθήκης απο ειρηνοδικείο (ανάλογα διευθυνση διαμονής) και πρωτοδικείο (δικαστήρια Ευελπίδων).

Πηγαίνεις υπουργείο μεταφορων και κάνεις μεταβίβαση στους κληρονόμους 75€. Εδώ δεν επηρεάζει η παρακράτηση κυριότητας στην μεταβίβαση. Η νέα άδεια συνεχίζει να γράφει παρακράτηση.

Στη συνέχεια ρωτας στο υπουργειο ποιός έχει την παρακράτηση (τράπεζα, έμπορος, ιδιώτης κλπ). Αν ο παρακρατητής έχει κλείσει θελει βεβαίωση απο το Εμπορικό Επιμελητήριο 50€ !!!!

Αφού πάρεις την βεβαίωση ή την εξόφληση ξαναπάς στο Υπουργείο Μεταφορών για άρση παρακράτησης. Μετά το αυτοκίνητο ειναι ελεύθερο για εκ νέου μεταβίβαση ή οριστική διαγραφή ή ότι θέλεις. Για τήν εκ νέου μεταβίβαση θέλει και ΚΤΕΟ σε ισχυ.

Κοπίασα πολύ για να τα μάθω αυτά και θεωρώ πως κάποιος θα γλυτώσει τρέξιμο.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.