Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αμοιβή περιβαλλοντικής μελέτης κατηγορίας Β4.


Recommended Posts

Αν θυμαμαι καλα εχει ξανασυζητηθει αυτο το θεμα αλλα το βρισκω...Ειχε ανεβει και εγραφο απο το ΤΕΕ βορειου Ελλαδας με τυπικες αμοιβες για μελετες εκτος οικοδομικης αδειας..ουτε αυτο το βρισκω...Γνωριζει καποιος ποια η αμοιβη για μαια τετοια μελετη???

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Καλημέρα παιδιά. Γνωρίζει κανείς εάν τίθεται συγκεκριμένη κατώτερη αμοιβή ΜΠΕ κατηγορίας Β4 και μελέτης διάθεσης λυμάτων ιδιωτικού έργου ή εάν υπάρχουν απλά τυπικές τιμές?

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ Γιάννη. Είδα τις τιμές που αναγράφονται. Δώστε μου τη γνώμη σας αν είναι εύκολο. Δεδομένης της σημερινής κατάστασης ένα ποσό περί των 700 ευρώ, για "πακέτο" ΜΠΕ (Β4) + μελέτη διάθεσης υγρών αποβλήτων, πρακτικά, στην "πιάτσα" που λέμε, θεωρείται μέτρια, χαμηλή..?

Link to comment
Share on other sites

Ανάλογα τι αφορά. Δεν παίζει ρόλο μόνο η κατηγορία της ΜΠΕ. Αν π.χ. αναλάβεις ένα σφαγείο που μπορεί να πάει Β4 αλλά να έχεις δουλειά για ...1 χρόνο, καταλαβαίνεις ότι 700ευρώ είναι πολύ λίγα.

 

Αν πρόκειται για κανένα μηχανουργείο, ίσως είναι λίγο χαμηλά...

Link to comment
Share on other sites

εγω την θεωρω λογικη την τιμη των 700€ για την δραστηριοτητα που λες. Ομως οι τιμες στον πινακα που εχει αναρτησει το ΤΕΕ Θεσσαλιας ειναι καπως τσιμπημενες θα ελεγα και μαλλον ειναι τιμες Αθήνας οπου βαρανε στο κεφάλι ;). Εδω στην Θεσ/νικη παντως η "πιατσα" ειναι πιο φθηνή, αν πεις δε και για επαρχία ειναι ξεφτίλα :-x

Σαν παραδειγμα αναφέρω οτι , πριν απο 2 χρόνια, για αδεια λειτουργιας συνεργειου αυτ/των + κομβο ,που εδω περνουμε περιπου απο 3-4000€ αναλογως την δυσκολια, στις Σερρες την "σκότωσαν" για 800€ !!!! Τρελα πράγματα απο ξεφτιλισμενους που χαλανε την αγορά...

Link to comment
Share on other sites

700 ΕΥΡΩ για ΜΠΕ+ΜΥΑ Τυροκομείου???

 

Το θεωρώ πολύ λίγο...

Ξέρεις τι φορτία έχουν τα τυροκομεία; Τρόπος επεξεργασίας και διάθεσης;

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.