lydia1 Δημοσιεύτηκε December 12, 2025 at 11:24 πμ Δημοσιεύτηκε December 12, 2025 at 11:24 πμ Συνάδελφοι καλησπέρα σας, Εχω την εξής περίπτωση , έχω κληθεί να κάνω μια τακτοποίηση για σύνταξη συμβολαίων για μια μεζονέτα( εντός σχεδίου) στην οποία στο υπόγειο ( το οποίο έχει 4/1000) έχει γίνει αλλαγή χρήσης συμφωνα με τον Ν3843 και το πρόβλημα είναι το εξής : στο υπόγειο υπάρχει και ένα λεβητοστάσιο(8τμ) ,οπότε η αλλαγή χρησης έχει γίνει στο υπόλοιπο τμήμα /ομως η πραγματική θέση του λεβητοστασίου δεν είναι αυτη που φαίνεται στην Ο.Α αλλά έχει μεταφερθεί από την άλλη ΄θέση και το εμβαδόν του είναι 5τμ . Εγώ τώρα που θέλω να κάνω την τακτοποίηση κάποιων άλλων μικρων αυθαρεσιών θα πρεπει να προσθεςω και αυτο, το θέμα είναι όμως θα είμαι κατηγορία 4 ή 5΄?με πιάνει η εγκύκλιος 2 για τους Η.Χ.? Διαφορετικά αν δεν με πιάνει πάω κατηγορία 5 με τα 4/1000 που αναλογούν στην οριζόντια αυτη. Επίσης στην περίπτωση που με πιάνει η κατ4 τι εμβαδόν επιπλέον πρέπει να τακτοποιήσω? τα 8 τμ του παλιου λεβητοστασίου που τώρα είναι κ.χ. η τα 8-5 = 3τμ αφαιροντας το λεβητοστάσιο στην νέα του θέση ? Report_0000003009.pdf
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα