Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα συνάδελφοι,

Γνωρίζει κάποιος πότε θα καταβληθεί η αποζημίωση των μελών των εφορευτικών επιτροπών των εκλογών του ΤΕΕ που έγιναν 20 Νοεμβρίου 2016;

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Δημοσιεύτηκε

Υπάρχει κάποιο νέο συνάδελφοι για την αποζημίωση;Στη Διαύγεια που κοιτάω κατά καιρούς δεν έχω δει κάτι σχετικό. Για τα συμπόσια όμως και τα οδοιπορικά των Προέδρων οι εγκρίσεις γίνονται την επόμενη μέρα κιόλας!

• 1 month later...
Δημοσιεύτηκε

Προχθές ήρθε ένα mail που έλεγε ότι υπάρχει δυνατότητα, ύστερα από αίτηση του κάθε ενδιαφερόμενου, να συμψηφιστεί η αποζημίωση με τις συνδρομές.
Ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία, με ενημέρωσαν ότι η αποζημίωση του κάθε μέλους θα είναι 100€.

Ποτέ ξανά....

Δημοσιεύτηκε

Η πλάκα είναι ότι τους έχω στείλει mail στο email του λογιστηρίου του ΤΕΕ τον Οκτώβριο του '17 και στις 14/02/2018.

Δεν απάντησαν σε κανένα από τα δύο mail.

Το mail που σου έστειλαν συνάδελφε δεν το έχω λάβει.

• 1 month later...
Δημοσιεύτηκε

Στον τραπεζικό λογαριασμό που είχα δηλώσει για την αποζημίωση των εκλογών όντας μέλος εφορευτικής επιτροπής των εκλογών του ΤΕΕ το Νοέμβριο του 2016 μπήκε  στις 05-04-2018 το ποσό των 100Ε μαζί με μια αφαίρεση 3Ε για προμήθεια μάλλον από την τράπεζα.

Το έχει τσεκάρει άλλος συνάδελφος?

• 1 year later...
Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα συνάδελφε,

Κατά την υποβολή της αίτησης συμπληρώσατε και αριθμό λογαριασμού? Τη δική μου αίτηση την κάνανε από τηλεφώνου. Η διαδικασία με τον τραπεζικό λογαριασμό γίνεται πριν τις εκλογές ή μετά με κάποιο αποδεικτικό?

Μεγάλη η καθυστέρηση της αποζημίωσης πάντως.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.