Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Εγγραφείτε στην ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σας. Σε τακτοποιημένο με το 4014 και περασμένο - περαιωμένο στο 4178 (κατηγορία 5) αυτοτελές ακίνητο διπλοκατοικίας με απόληξη, εντός σχεδίου πόλεως, μου ζητήθηκε να εκδόσω ΗΤΚ. Κατά την αυτοψία μου πριν από λίγους μήνες, διαπίστωσα οτι έχουν γίνει μικρές αλλάγές και συγκεκριμένα : Αντικατάσταση εξωτερικών κουφωμάτων στο ίδιο άνοιγμα, αντικατάσταση κεραμοσκεπής πέργκολας στον ακάλυπτο με πλέξιγκλας, αντικατάσταση κιγκλιδωμάτων Α ορόφου, εσωτερικοί και εξωτερικοί χρωματισμοί, καθαίρεση μη φέροντα τοίχου εσωτερικά στον Α' όροφο. Όλα χωρίς χρήση ικριωμάτων όπως μου είπαν (το επιτρέπει η κλίση του εδάφους, καθότι μεγάλο τμήμα του οικοπέδου είναι κάτω από τη στάθμη του δρόμου), αλλά και χωρίς να έχει εκδοθεί βεβαίωση του άρθρου 30. Σε αυτή την περίπτωση τι με συμβουλεύετε? Σημείωση η τακτοποίηση του ακινήτου είναι ακόμη σε κατάσταση που μπορούν να εισαχθούν αρχεία (οριστική υπαγωγή) καθότι εκκρεμεί η μελέτη στατικής επάρκειας. Να ενημερώσω τη δήλωση του 4178, να περαιώσω, και να προχωρήσω σε ΗΤΚ? Ή να κλείσω ως έχει την τακτοποίηση, και έπειτα να εκδώσω μια βεβαίωση του άρθρου 30 και να φτιάξω μια νέα κάτοψη για την ΗΤΚ? Ευχαριστώ

• Απαντήσεις 730
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.