ΝΙΚΟΣΤΡΙ Posted May 10, 2019 Author Posted May 10, 2019 σήμερα κατέβηκα παραλία για μια γρήγορη βουτιά , εκει, συνάντησα αυτά τα υπέροχα πλάσματα, όσο αξιαγάπητα κ αν σασ φαινόνται άλλο τόσο επικίνδυνα γίνονται, καλό θα ειναι λοιπόν εαν τα συναντήσετε κ εσείς σε κάποια απο τις εξορμηση σας σε καποια παραλια να προσέξετε κάποια πράγματα , 1 ) Δεν τα πλησιάζουμε περισσότερο απο σο μας επιτρέπουν , το πόσο ? φαίνεται απο τις κινησής στους, γινονται νευρικές 2) Οι δικες μας κινησεις πρεπει να ειναι ήρεμες σταθερές χωρίς απότομες μεταβολές μ λίγα λόγια δεν είναι αλλοπρόσαλες ..... 3) Ξεθαρρεύουν κ δειχνουν επιστοσυνη μετα απο αρκετοι ωρα , συστήνω υπομονή κ επιμονη κ θα ερθουν διπλα σας Ε!!! μιλαω για τα δελφινια , για τα αλλα 2 υπεροχα πλασματα που βρισκονται στο πλανο δεν εχω καποιο manual ......
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Posted May 15, 2019 Author Posted May 15, 2019 ''Παίξε με το παιδί σου, όχι με τη ζωή σου''. Το μήνυμα του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Θεσσαλονίκης είναι πλέον τηλεοπτικό!!! Και θα παίζει πανελλαδικά από την τηλεόραση του ALPHA. Ξεκίνημα στις 23 Μαΐου...
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Posted July 10, 2019 Author Posted July 10, 2019 η συνταγη της τελειας καρμποναρας ........το μυστικο ειναι .....στο πως ακουγεται
Directionless Posted July 10, 2019 Posted July 10, 2019 E alla fine, 'na cucina veramente bombardata! 😂
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Posted July 19, 2019 Author Posted July 19, 2019 Ανέβασαν το κόστος κατασκευής κατά 12000$ κ έκαναν εξοικονομηση 19000$ για τα επομενα 30 χρονια ....
tetris Posted August 3, 2019 Posted August 3, 2019 το πιο πιθανό δεν είναι να μυρίσουν το αίμα μου, αλλά το σκ..ό μου. και δεν ξέρω πώς μπορεί να αντιδράσουν...
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Posted August 5, 2019 Author Posted August 5, 2019 όλη η συζητηση έχει ενδιαφέρον , εδώ όμως αποκτά περισσότερο https://www.youtube.com/watch?v=3KzkHO8W9lU&t=3359s
Recommended Posts