Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Κι αν είναι δεξιός ο Κούλης, τότε εγώ είμαι ο Σαργολόγος το '23 που υπέγραψε στην Komidern στη Μόσχα.....

Δημοσιεύτηκε (edited)
28 λεπτά πριν, Anton_civeng said:

Κι αν είναι δεξιός ο Κούλης, τότε εγώ είμαι ο Σαργολόγος το '23 που υπέγραψε στην Komidern στη Μόσχα.....

Είναι σίγουρα πιο αριστερός (ο Κούλης -για το Σαργολογο δεν ορκίζομαι) από τον Αλέξη, όπως φαίνεται.

Edited by dryianni
Δημοσιεύτηκε (edited)

Μα,...

όπως γίναν αυτοί, δεν μπαίνουν πλέον στην κλίμακα αριστερο-δεξιοφροσύνης,....

έμποροι ιδεών και εφαρμοστές εντολών έχουν γίνει .....!!

Κάτι αντίστοιχο με τον Σαργολόγο που την έκανε στο Αμέρικα-Αμέρικα με τις 1500 χρυσές λίρες του Πατερούλη,  κι άφησε πίσω του ως βαριά κληρονομιά   την υπογραφή του που τίμησε δεόντως το ΚΚΕ διεκδικώντας την αυτονόμηση - απόσπαση της Μακεδονίας -Θράκης από τον Ελλαδικό κορμό από το 1923.... !!

Ε..!  ...το  ΚΟΚΚΙΝΟ κερασάκι στην τούρτα της προδοσίας έβαλε ο Αλέξης την 17 Ιούν.  '18 με τις Πρέσπες, έτσι για να τιμήσει τις χαμένες μάχες τους ......

αλλά τεσπα (που λένε στα άπταιστα Ελληνικά  :)) για να μη μας πούνε και offtopic_ιστές .....

Edited by Anton_civeng
Δημοσιεύτηκε

Μια και πολιτικοποιήσατε το θέμα του ΦΠΑ στις μεταβιβάσεις νεόδμητων , να θυμίσω ότι όταν ο ΦΠΑ το 2006 ήταν 17 % και ο ΦΜΑ 9-11 , είτε με ΦΠΑ , είτε με ΦΜΑ ήταν μία η άλλη το τελικό κόστος για τον αγοραστή .

Το 2010 ο ΓΑΠ εκεί που ανέβαζε όλους του φόρους και τον ΦΠΑ και έβαζε και καινούργιους παντού και τα χαράτσια στα ακίνητα του ήρθε η φλασιά να μειώσει τον ΦΜΑ κατά 80 % σχεδόν από το 11 στο 3 % . Προφανώς τότε εξυπηρετούσε συμφέροντα και διέλυσε τον ανταγωνισμό . Δυστυχώς η δικαιοσύνη τότε δεν τον ρώτησε το γιατί .

Σήμερα την βρίζει https://www.capital.gr/epikairotita/3390058/g-papandreou-dusforia-gia-apofasi-tou-efeteiou-uper-tou-e-faltsiani

Η αναστολή του ΦΠΑ ήταν στοιχειώδης πράξη φορολογικής δικαιοσύνης και επαναφοράς του ανταγωνισμού στην αγορά ακινήτων . 

Οσο για τους Κινέζους , τα σαπάκια πουλήθηκαν ως σαπάκια . Την διαφορά από τα 250000 την πήραν οι 3-4 μεσάζοντες εδώ και εκεί .

Και τώρα το έξυπνο χρήμα σαρώνει την Ελλάδα και τους υπερφορολογημένους πολίτες της .

• 6 months later...
Δημοσιεύτηκε

Ξέρει κανείς αν παίζει παράταση? 

Και αν το έκανε κάποιος αν γίνεται γρήγορα?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.