Μετάβαση στο περιεχόμενο

Προϋπολογισμός θέρμανσης


elli_summers

Recommended Posts

υπάρχει κάποιος τρόπος να υπολογίσω πόσο θα κοστίσει η εγκατάσταση θέρμανσης (λεβητοστάσιο σώματα και σωληνώσεις) σε μια νεα διπλοκατοικία...?

Link to comment
Share on other sites

βασικά συζυτάμε για τάξη μεγέθους σε σχέση με το σύνολο του έργου για να δει ο πελάτης αν αξίζει να το κάνει ή όχι...είναι μικρό έργο και εξοχική κατοικία...που ίσως μπορεί να καλυφθεί με ενεργειακό τζακι και θερμοπομπους...παρόλαυτα επειδή είναι πάνω στο βοριά χωρις ομορα...καλύτερα λέω να μπει κεντρική θέρμανση απλα πρεπει να ξέρω το πόσο μεγάλο έξοδο θα είναι...(για τη φουκαριάρα τη μανουλα μου!!...χιιχ)

Link to comment
Share on other sites

Για το 95% των περιπτώσεων (λέμε τώρα) το κόστος για μία κεντρική θέρμανση πετρελαίου για διπλοκατοικία θα το εκτιμούσα ότι είναι από 2500 έως και 6000 ευρώ.

Link to comment
Share on other sites

φαντάζομαι πως εξαρτάται απο την διαδρομη των σωληνώσεων και το είδος των σωμάτων και του λέβητα?αρα....σίγουρα πρεπει να είμαι στα 5000...ευχαριστω!!!

Link to comment
Share on other sites

Η τιμή εξαρτάται και από την καπνοδόχο (μπουρί ή χτιστή και περίτεχνη; ), και την δεξαμενή πετρελαίου (ή απλά βαρέλια; ) και το πλήθος και κυρίως ποιότητα θερμαντικών σωμάτων, και την ποιότητα κατασκευής/εγκατάστασης, και αν γίνει ταυτόχρονα με την κατασκευή του σπιτιού (που είναι οικονομικότερο), και από το πόσες δουλειές έχουν εκείνη την περίοδο κ.ο.κ

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.