Μετάβαση στο περιεχόμενο

γλάστρες και καφασωτό σε φωταγωγό


Sofia Temzelidou

Recommended Posts

απαράδεκτο να σου χαλάσει... το ντεκόρ, κατά τη γνώμη μου και φθορά ξένης περιουσίας συνιστά και θα έπρεπε να την απειλήσεις με καμιά μήνυση.
Δείξε σε κάποιους συνιδιοκτήτες την "κατασκευή" σου, να δεις ότι έχεις τη σύμφωνη γνώμη ότι αρέσει και δεν θα έχεις πρόβλημα αν χρειαστεί να πάρεις συναινέσεις. Μου άρεσε που έφτιαξες "Γιαπωνέζικο κήπο" την λέω εγώ την κατασκευή σου, μόνο το νερό έλειπε και είμαι σίγουρος ότι θα ήταν πολύ ωραία,

:(

κρίμα που στο χάλασε η κυρία 🤔, ακου κουφό να λέει ότι χάλασε η βρύση της επειδή έκανες εργασίες επισκευής υδραυλικών σε διαμέρισμα Α' ορόφου.

Edited by Arche
διόρθωση κειμένου
Link to comment
Share on other sites

τελικά αυτός ο φωταγωγός τι διαστάσεις έχει;  και πώς επικοινωνεί με σένα; έχεις πόρτα ή πήδηξες από το παράθυρο για να κάνεις τις παρεμβάσεις αυτές; και οι οποίες θα είναι απλώς ορατές από το παράθυρό σου, ή θα μπορείς να βγάλεις και τραπεζάκι να κάτσεις; 

εγώ είμαι επιφυλακτικός ως προς την υποστήριξη των υπολοίπων ενοίκων. τέτοιου είδους παρεμβάσεις γενικά δε συνηθίζονται, μάλλον όχι τυχαία. εκτός αν ζεις σε καμια εναλλακτική γειτονιά (εξάρχεια, γκάζι..). οπουδήποτε αλλού, ακούγονται γκρίνιες ακόμα και για τα φυτά που κάποιος διατηρεί στο ίδιο του το μπαλκόνι.

 

 

Link to comment
Share on other sites

εγώ έχω κρεμάσει μια ζαρντινιέρα στο φωταγωγό μας και κανείς δεν μου λέει τίποτα.

Edited by Pavlos33
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

georgios _m το παραθυρο ειναι 80*80   ( διφυλλο παράθυρα ) μεσα στο σαλόνι 

Ευκολη πρόσβαση για να βαλεις 2 γλαστρες 

Απο την αλλη τι εννοείς εναλλακτική παροχή απο πότε διαλέγεις περιοχες    για να κάνεις πιο πράσινο το σπιτι σου  ? 

Λαθος επιλογη τότε η Καλλιθέα για αγορα ακινήτου ειδικα αν σου αρέσουν τα λουλουδια 

Και ποσο νορμαλ ειναι να υπαρχουν μεσα στην εισοδο και στο διαδρομο φυτα (κοινόχρηστοι χωροι)  ενω οχι στον φωταγωγο ? 

Αυτό πραγματικα δεν το καταλαβαινω 

 

 

Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου.  Επίλεξε "επεξεργασία" και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ.

(Είναι η τελευταία παρατήρηση που κάνω Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης θα υπάρξει αποβολή από το φόρουμ)

Pavlos33

 

Edited by Pavlos33
Link to comment
Share on other sites

και ο φωταγωγός πόσο μεγάλος είναι; χωράει να στηθεί ένα τραπεζάκι?

εναλλακτική περιοχή είναι εκεί που ζουν κυρίως νεαρά άτομα με προοδευτικές αντιλήψεις αισθητικής, περιβάλλοντος αλλά και διαχείρισης κοινόχρηστων χώρων. είναι εκεί που στον κηπάκο αυτό, ή το σαλόνι που βλέπει σ' αυτόν τον κηπάκο θα φωνάξεις την πολυκατοικία να πιείτε μπύρες και γι' αυτό θα αρέσει σε όλους.

εκεί που ζουν οι "νοικοκυραίοι" τα πράγματα είναι λίγο πιο συντηρητικά. μεταξύ άλλων, υπάρχουν και πολλοί που δε θέλουν τίποτα να τους θυμίζει την καταγωγή τους (φυτά, ζώα, χώματα κλπ). πιθανώς να φοβούνται κιόλας μη συμβεί αυτό με τις μπύρες.

τους άλλους κοινόχρηστους τους φυτεύει "η πολυκατοικία", η οποία δεν θέλει επ' ουδενί αναρχία και να παράγει ο καθένας την τέχνη του, δεν πα να ναι κι ο πικάσο. στην περίπτωσή σου, ειδικά αν είσαι καινούρια ένοικος, πιστεύω η όλη φάση συμβαίνει για να σου κοπεί η φόρα και για άλλες τέτοιες καινοτομίες.

 

Link to comment
Share on other sites

Απλά το αναφέρω εδώ ως ΦΕΚ, σχετικό με τις γλάστρες σε μπαλκόνια/εξώστες/ταράτσες, το πότισμά τους, τα κλιματιστικά ....τους χαρταετούς και κάτι που συχνά-πυκνά γίνεται αλλά απαγορεύεται ... η πρόσδεση σε στύλους ΔΕΗ του οτιδήποτε ...π.χ. μικρών κάδων για σκουπίδια ..από τους δήμους ...

 

ΦΕΚ_Β'90_1997_Ασυνομική Διάταξη_ αα10.pdf

Edited by georgegaleos
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.