Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κατασκευαστικές λεπτομέρειες μεταλλικών κατασκευών


 

Recommended Posts

Μπορει καποιος να παραθεσει λινκς και βιβλιογραφια (σε ηλεκτρονικη μορφη αν ειναι δυνατον) με κατασκευαστικες λεπτομεριες σε μεταλλικες κατασκευες???

 

Με ενδιαφερει κυριως η τοποθετηση των εξωτερικων και εσωτερικων πανελς, η τοποθετηση της επικαλυψης της στεγης, η τοποθετηση των κουφωματων στα πανελς και γενικα τετοιου ειδους λεπτομεριες..

 

Ευχαριστω..

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Αλλη μια "κατασκευαστικη" ερωτηση. Εχετε υποψη σας βαφες υψηλης αντοχης σε περιβαλλοντικες συνθηκες, για μεταλλικες διατομες??Τι διαρκεια ζωης εχουν? Τι διαφορα κοστους με τις απλες?

Link to comment
Share on other sites

υπάρχουν εποξειδικές βαφές που ανάλογα με το πάχος και την ποιότητα προστατεύουν το μέταλλο. Γενικά μετά από χρόνια θέλουν πέρασμα πάλι όπως και οι πυράντοχες. Είναι ακριβές πάντως

Link to comment
Share on other sites

Βαγγελη μετα απο ποσα χρονια ομως??? Αν μου πεις 15 θα σου πω οκ...αν μου πεις 4-5 θα σου πω εχουμε προβλημα...Γενικα διατομες που ειναι εκτεθειμενες στο περιβαλλον πως μπορουν να προστατευτουν για οσο το δυνατον μεγαλυτερο διαστημα χωρις να χρειαστει η επαναβαφη τους??? Εγω διαβασει καποια πραγματα για βαφες πολυουρεθανης.. καια με κατασκευαστες που μιλησα μου εδωσαν γενικα μια διαρκεια ζωης 10 χρονια ακομα και με απλες βαφες με μεγαλη προσοχη στην εφαρμογη τους..

Link to comment
Share on other sites

σχετικά είναι όλα ανάλογα με το είδος της βαφής, την εφαρμογή, τις περιβαλλοντικές συνθήκες κλπ. δεν μπορώ να σου πω λεπτομέρειες πάντως γιατί ο κάθε εργολάβος λέει τα δικά του

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Πως τοποθετουνται οι ψευδοροφες σε μεταλλικα κτηριο με δικλινεις στεγες?? Ο κατασκευαστης μου ειπε ενα τροπο που δεν μου αρεσε καθολου....

Link to comment
Share on other sites

Αλλα με ποιον τροπο ομως??

 

Μια εκδοχη ειναι να συγκολληθουν κοιλοδοκοι 40χιλ απο τις τεγιδες και τα ζυγωματα μεχρι το υψος της ψευδοροφης, στην κατω πλευρα των κοιλοδοκων να συγκολληθουν αλλοι αριζοντιοι και ετσι να δημιουργηθει ενα "σκαρωμα" πανω στο οποιο θα βιδωθουν τα πανελ... Τι λετε γιαυτο??

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.