Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωταγωγός Πολυκατοικίας


Lamkar

Recommended Posts

Καλησπέρα σας, σας επισυνάπτω τη φώτο του φωταγωγου μιας 8οροφης πολυκατοικίας στον οποίο έχουν παράθυρα τα μπανια και τα wc,και θα ήθελα τη βοήθειά σας προκειμένου να μου πείτε αν είναι σωστό να ειναι τόσο λίγο ανοιχτός. Επειδή το τελευταίο διάστημα μυρίζει πολύ ο φωταγωγός πως θα μπορούσε να δομηθεί το σκεπαστρο του ώστε να αεριζεται; Υπάρχει δυνατότητα τεχνιτου αερισμού όπως για παράδειγμα να γίνει μια κατασκευή και να μπει αυτό το στρογγυλό που βάζουμε στις καμινάδες των τζακιων; ευχαριστώ!Screenshot_20210706-202916_Messenger.thumb.jpg.947479b456c3e19fae1a88762c614749.jpg

Link to comment
Share on other sites

ετσι ειναι οι φωταγωγοι

Το σκεπαστρο στηριζεται σε "ποδαρακια" για να "αναπνεει. [λιγο "κοντά" τα βλεπω]

 

Εάν δημιουργειται προβλημα οσμων,  μπορειτε να συννενοηθειτε να σηκωσετε λιγο τα ποδαρακια.

Αναλογα με το αποτελεσμα το ξανασυζητατε.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Θεωρητικά οι φωταγωγοί απαγορεύονται να στεγάζονται όμως για λόγους πρακτικούς (να μην πλημμυρίζει ο πάτος) ακολουθείται αυτή η τακτική. Στη δική σας περίπτωση όντως έχει κοντά ποδαράκια και δεν αερίζεται καλά. 

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω αν ξεγελά η φωτογραφία, αλλά η επικάλυψή του φαίνεται να έχει γίνει με λαμαρίνα, (η οποία όπως σωστά αναφέρατε σχεδόν ακουμπάει πάνω στους περιμετρικούς τοίχους )και όχι με τζάμι ασφαλείας ώστε να εισέρχεται το ηλιακό φως.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!! Θα ήθελα επιπλέον να με βοηθήσετε στο εξης: Με βάση τους κανόνες κατασκευής,που θα μπορούσα να βρω να υπάρχει γραπτώς για το πως θα πρέπει να δομείται ένας φωταγωγος αναφορικα με τον εξαερισμό. (Υπάρχουν και οι δύσπιστοι στην πολυκατοικία)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.